Martin Károly Krimi

Primátor o smrti poslanca Rakovského (†29): Stále sa z toho neviem spamätať

Zákerná vražda mladého právnika a poslanca žiarskeho zastupiteľstva otriasla celým mestom. Utorňajšia explózia nenechala nikoho chladným. K smrti uhoreného poslanca Marka Rakovského (†29) sa na Facebooku vyjadril aj žiarsky primátor Peter Antal.

Ilustračný obrázok k článku Primátor o smrti poslanca Rakovského (†29): Stále sa z toho neviem spamätať
Zdroj: Dnes24.sk

Stále sa neviem spamätať z tragickej udalosti zo včerajšieho dňa, ktorej obeťou sa stal náš kolega právnik a poslanec Marek Rakovský. Neveril by som, že takéto niečo sa môže stať aj v našom meste a hlavne slušnému a mladému človeku, ktorý sa snažil pomáhať ľuďom a nášmu mestu. Česť jeho pamiatke,“ píše vo svojom statuse na sociálnej sieti, žiarsky primátor Peter Antal.

K explózii auta došlo v utorok 2. júla, krátko pred deviatou. Polícia explóziu hodnotí ako úkladnú vraždu. „Kto výbuch videl, alebo má v súvislosti s ním informácie, nech sa obráti na políciu osobne, alebo poskytne informácie telefonicky na čísle 158,“ povedala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru v Bratislave Andrea Dobiášová.. Prípadom sa tiež zaoberá Národná kriminálna agentúra Prezídia Policajného zboru.

Viac TU: Tragický výbuch auta v Žiari: Policajti explóziu vyšetrujú ako úkladnú vraždu!

Krátko po výbuchu auta
1
Galéria
Výbuch auta v Žiari
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM