Stanislav Černák Samospráva

Primátorka Balkovičová oficiálne zverejnila meno svojho zástupcu: Voľba padla na TOHTO muža!

Nakoniec meno zvolenského viceprimátora odznelo z úst primátorky Lenky Balkovičovej skôr. V nasledujúcich riadkoch sa dozviete jeho meno a dôvody, prečo voľba padla na tohto človeka...

Ilustračný obrázok k článku Primátorka Balkovičová oficiálne zverejnila meno svojho zástupcu: Voľba padla na TOHTO muža!
Foto: Marcel Páleš

Ešte pred pár dňami sa pre náš portál vyjadrila primátorka Lenka Balkovičová, že meno svojho zástupcu oficiálne oznámi až počas zasadania mestského zastupiteľstva 2. februára. Napokon to prehodnotila a oficiálne zverejnila jeho meno oveľa skôr.

Kto sleduje komunálnu politiku v našom meste čo i len trochu, tak jeho meno ho neprekvapí. Viceprimátorom Zvolena na najbližšie obdobie sa stal Jaroslav Stehlík. „Dôvodom, pre ktorý som si zvolila pána Stehlíka je ten, že dokáže organizovať výborné podujatia pre ľudí. Chcem, aby oživil v meste kultúrny a spoločenský život a myslím, že on to dokáže,“ vysvetlila zvolenská primátorka.

„Jaroslav Stehlík robil podujatia typu Rytierske dni na Pustom hrade, Majáles na Borovej, výlet na Víglašský zámok a ďalšie rôzne iné akcie. Sú to podujatie, ktoré ľudia ocenia a majú k nim vzťah a ja by som chcela, aby ich bolo čoraz viacej a aby boli častejšie. Chcem, aby Zvolen ožil, aby ožilo námestie a život v našom meste bolo cítiť. Toto bol ten najhlavnejší dôvod, prečo padla moja voľba na Jaroslava Stehlíka,“ doplnila Balkovičová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM