Stanislav Černák Krimi

Prípad, na ktorý nezabudnú: Zvolenskí mestskí policajti odhalili páchateľa ohavnej vraždy!

Mrazivé činy, ktoré sa nadlho vryjú do pamätí i ostrieľanými policajtom, sa žiaľ dejú aj vo Zvolene. Pokračujeme seriálom s najzaujímavejšími prípadmi mestských policajtov za uplynulý rok. Strážcovia poriadku sa v tomto prípade preukázali svoje kvality, keď zaistili vraha a odhalili miesto činu.

Ilustračný obrázok k článku Prípad, na ktorý nezabudnú: Zvolenskí mestskí policajti odhalili páchateľa ohavnej vraždy!
Zdroj: TASR

Náčelník MsP Zvolen nám prezradil aj tri najzaujímavejšie prípady, pri ktorých vlani zasahovali naši mestskí policajti. V prvom prípade zasahovali mestskí policajti pri mužovi, ktorý chcel skočiť z mosta. V druhom prípade pomohli zvolenskí muži zákona vypátrať páchateľa brutálnej vraždy a odhaliť miesto činu!

Mŕtvola na Bakovej jame

V septembri, presnejšie 17.9.2013, vykonali dvaja mestskí policajti súčinnosť pri lokalizovaní miesta, kde malo dôjsť k zabitiu muža, ktorého mŕtve telo bolo nájdené deň predtým v lesnom poraste na Bakovej jame.

„Mŕtvym bol miestny bezdomovec, ktorý bol v značne zanedbanom stave s viditeľnými zraneniami na tvári. Pri prvotnej obhliadke tela mŕtveho vzniklo dôvodné podozrenie, že smrť bola spôsobená cudzím zavinením inej osoby,“ informovala Zvolen 24 hovorkyňa MsP Zvolen Katarína Gondášová.

Úspešné pátranie

Ako nám ďalej prezradila Gondášová, tak zvolenskí mestskí policajti svojimi poznatkami a znalosťou pobytu bezdomovcov na Bakovej jame vypátrali v lesnom poraste v murovanej pivničnej stavbe ďalšieho bezdomovca, ktorý sa po odovzdaní kriminalistom vo Zvolene priznal k brutálnemu útoku na druhého bezdomovca a následného odvlečenia jeho tela na miesto nálezu.

„Naši policajti svojim pričinením výrazne pomohli príslušníkom OR PZ Zvolen k zisteniu páchateľa, ako aj k odhaleniu miesta spáchania zločinu,“ dodala Gondášová.

Nezabudnite, už zajtra vám prezradíme tretí najzaujímavejší prípad Mestskej polície vo Zvolene, buďte pri tom!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM