Stanislav Černák Krimi

Rodinná dráma: Matka troch detí oznámila, že ich zabije a donútila ich užiť lieky!

Matka (27) troch maloletých detí hrozila svojmu mužovi ich usmrtením a svojou samovraždou. Dôvodom na to malo byť, že sa jej manžel dostatočne nevenuje.

Ilustračný obrázok k článku Rodinná dráma: Matka troch detí oznámila, že ich zabije a donútila ich užiť lieky!
Zdroj: TASR

Okresný súd jej za prečin nebezpečného vyhrážania uložil šesť mesiacov odňatia slobody nepodmienečne. Andrea však s trestom nebola spokojná a odvolala sa. Pred senátom Krajského súdu v Banskej Bystrici v utorok svoje odvolanie vzala späť a sudca nariadil výkon trestu.

Šokujúci telefonát

Andrea zo Zvolenskej Slatiny sa nebezpečne vyhrážala svojmu manželovi v auguste minulého roku. Telefonicky mu oznámila, že spácha samovraždu a tri deti zabije. Muž dobehol domov a zistil, že Andrea sa črepinou skla chcela poraniť na krku a deti donútila užiť nezistené množstvo liekov.

Najstaršia dcéra jej povedala, že „ona zomrieť nechce a ani maminka by nemala“. Andrea tiež spoločnej známej uviedla, že chcela napustiť vaňu a elektrický prúd ich mal všetkých usmrtiť.

Nespokojnosť so vzťahom

Na Okresnom súde sa Andrea priznala a svoje konanie oľutovala. Vzhľadom na doterajší bezúhonný spôsob života dostala trest odňatia slobody nepodmienečne na šesť mesiacov.

Odvolala sa, ale nakoniec na verejnom zasadnutí senátu Krajského súdu v Banskej Bystrici svoje odvolanie stiahla. Za trestným činom mladej matky je údajne jej nespokojnosť nielen so vzťahom manžela k nej, deťom, ale i k okoliu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM