Marcel Mojžiš Krimi

Rodinná dráma: Muž pobodal vlastnú manželku (31)!

AKTUALIZOVANÉ! Krvavá rodinná dráma! Manžel mal podľa polície pobodať vlastnú manželku (31). Mladá žena pri šokujúcom útoku utrpela zranenia na hrudníku, bruchu, chrbtici aj krku.

Pri záchrane života ženy, ktorá utrpela bodno-sečné poranenia viacerých oblastí tela, najmä na hrudníku, bruchu, chrbtice a krku, dnes v Banskej Štiavnici zasahovali leteckí záchranári. „Banskobystrická posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air – Transport Europe letela do Banskej Štiavnice, kde od miestnej posádky rýchlej lekárskej pomoci prevzali 31-ročnú pacientku,“ uviedla k prípadu bez ďalších podrobností hovorkyňa leteckých záchranárov Sylvia Galajda.

[blockquote]Leteckí záchranári ženu s podozrením na poranenie vnútorných orgánov po ošetrení transportovali do Rooseveltovej nemocnice v Banskej Bystrici. Ako uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, k zraneniu ženy došlo vraj po útoku muža, ktorý sa po čine tiež zranil a aj on bol hospitalizovaný v nemocnici. [/blockquote] Ku krvavej dráme došlo v historickej budove na Trojičnom námestí. Práve tam podľa televízie Markíza našli pobodanú ženu a aj muža. V objekte mali v nájme priestory, ktoré využívali na podnikateľskú činnosť. Dvojicu objavili po tom, čo si chodci všimli, že na danom mieste nie je všetko v poriadku. Okoloidúci podľa portálu tvnoviny.sk upozornili hasičov na valiaci sa dym. Tí po vstupe do miestností zistili, že horí zariadenie a na mieste našli telá manželského páru. Viac [link=http://tvn­oviny.sk/sekci­a/spravy/krimi-a-nehody/v-banskej-stiavnici-niekto-udajne-dobodal-31-rocnu-ucitelku.html]TU![/l­ink]

„Polícia je v súčasnosti na mieste. Ďalšie podrobnosti o prípade budú známe neskôr,“ dodala Mária Faltániová. Podľa najnovších slov policajnej hovorkyne, muži zákona podrobnejšie informácie o šokujúcom prípade zverejnia na špeciálnej tlačovej besede, ktorá sa uskutoční v utorok o 10.00.

[color=#ff0000]­SÚVISIACE ČLÁNKY: [/color] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.139274]Smrt­eľná jazda (†41) vodiča: Ford v lese vrážal do stromov[/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.138234]Tra­gédia v Tajchu: Mladík (†17) neprežil nočné kúpanie![/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.137533_Sex­skandal:-Policajtka-obvinila-policajta-z-obtazovania!]Sex­škandál: Policajtka obvinila policajta z obťažovania![/lin­k]

žiar24.sk/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM