Stanislav Černák Hokej

Rozlúčka so starým rokom na domácom ľade: Zvolenčania nastúpia v špeciálnych dresoch!

Už túto sobotu odohrajú zvolenskí hokejisti posledný domáci zápas v tomto roku na vlastnom ľade. Proti Skalici nastúpia hráči HKM v špeciálnych zimných dresoch!

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčka so starým rokom na domácom ľade: Zvolenčania nastúpia v špeciálnych dresoch!
Zdroj: Dnes24.sk

Zvolenčania sa rozlúčia s fanúšikmi a starým rokom sobotňajším zápasom proti Skalici, na ktorý nastúpia v špeciálnych zimných dresoch! Informoval o tom oficiálny klubový web.

„Zverenci trénera Júliusa Šuplera si v tomto týždni veľa neoddýchli. Ešte v pondelok dopoludnia trénovali, potom sa rozišli na sviatky, ktoré im zvolenský kormidelník skrátil na dva dni. Na Štefana bolo mužstvo popoludní už opäť na ľade a nezaháľalo. Vo vysokom tempe trénovalo aj dnes ráno, veď v poslednom vystúpení v tomto roku sa chce svojim priaznivcom ukázať v najlepšom svetle. A nielen po hernej stránke, „rytieri“ vykorčuľujú v špeciálnej zimnej dresov, ktoré pôjdu po tomto zápase do dražby,“ píše sa na webe hkmzvolen.sk.

Duel HKM Zvolen – HK 36 Skalica sa bude hrať netradične v sobotu 28. decembra o 17-tej hodine a pre fanúšikov sú pripravené súťaže o zaujímavé ceny. Zvolenský hokejový klub navyše prichádza s darčekom pre divákov v podobe grátis vstupenky, ktorú dostanete v pokladniach na zimnom štadióne ku každej jednej zakúpenej vstupenke.

Foto: hkmzvolen.sk

Špeciálne zimné dresy HKM Zvolen
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM