Stanislav Černák Hokej

Ruský obranca Safronov podpísal s HKM zmluvu: Do kádra pribudnú ešte dvaja noví útočníci!

Extraligový majster HKM Zvolen sa dohodol na spolupráci do konca sezóny so skúseným ruským obrancom Kirillom Safronovom. Do tímu trénera Júliusa Šuplera by na konci týždňa mali pribudnúť dvaja noví hráči.

Ilustračný obrázok k článku Ruský obranca Safronov podpísal s HKM zmluvu: Do kádra pribudnú ešte dvaja noví útočníci!
Zdroj: Webnoviny.sk

Safronov odohral už utorňajší derby zápas v Banskej Bystrici, kde však Zvolen prehral vysoko 1:7. Tridsaťdvaročný bek si pripísal asistenciu pri jedinom góle hostí. „Sme radi, že sa nám podarilo s Kirillom dohodnúť. Kontrakt sme uzavreli do 30. apríla tohto roka,“ uviedol na oficiálnom webe generálny manažér HKM Milan Čanky.

Hokejisti spod Pustého hradu nemajú pred vyvrcholením základnej časti ideálnu formu, keď mu po štvrtej prehre v rade patrí v tabuľke šiesta priečka. Zraneniami sužovaný tím trénera Júliusa Šuplera by tak mali do konca týždňa vystužiť ešte dve nové mená. „Pokiaľ s nimi nepodpíšeme zmluvy, nebudem predbiehať. Podľa dohody by do Zvolena mali obaja pricestovať túto nedeľu,“ uviedol Čanky k príchodu nových hráčov, ktorí podľa ďalších informácií nie sú zo Slovenska ani Česka.

Foto: Iilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM