Jakub Forgács Rôzne Správy

Šarmantná Hana bojujúca v súťaži krásy: Mali by sme sa naučiť väčšej sebaláske

V súťaži Fotomodelka Európy je jednou z náhradníčok vo finálovom výbere aj krásna Hana Ondrejmišková (22), absolventka zvolenskej školy. Vyspovedali sme ju pre vás v rozhovore.

Ilustračný obrázok k článku Šarmantná Hana bojujúca v súťaži krásy: Mali by sme sa naučiť väčšej sebaláske
7
Galéria
Foto: Marius Jackevicius

Súťaž Fotomodelka Európy už pozná tohtoročné finalistky. Jednou z náhradníčok je aj Hana Ondrejmišková (22), ktorá sa narodila v Handlovej, ale vyrastala a až do začiatku štúdia na vysokej škole aj žila vo Zvolene. Práve tu absolvovala aj Hotelovú akadémiu. Aktuálne však žije a študuje v Prahe. Čo všetko nám o sebe prezradila?

Čo ťa motivovalo prihlásiť sa do tejto súťaže?

Určite jedným z dôvodov bolo skúsiť niečo nové a ako sa hovorí: "keď nie teraz, tak kedy?“ Využila som príležitosť a vyšlo to. Toto je moja prvá súťaž krásy. A veľmi som sa tešila, keď som zistila, že som vo finálovom výbere dievčat i keď ako náhradníčka.

Mala si už predtým nejaké skúsenosti s modelingom?

Áno, fotila som aj pred súťažou s rôznymi fotografmi rôzne štýly. Takisto som sa zúčastnila na pár prehliadkach. A som rada, že vďaka tejto súťaži budem mať viac skúseností s modelingom.

Prebojovala si sa do finále. Aké si mala pocity po tom, ako si sa to dozvedela?

Skutočne, veľmi som sa potešila a hneď som telefonovala domov, aby som sa o úspechu podelila s najbližšími. Však viete ako sa hovorí, na Slovensku či v Čechách sa nemusíte otáčať za peknou ženou, lebo hneď za ňou ide ďalšia. Takže to považujem za veľký úspech, kde som sa dostala a som veľmi vďačná za túto príležitosť.

Pripravuješ sa na finále aj nejako špeciálne?

Ja som súťažne hrávala volejbal a tancovala. Šport celkovo mi je veľmi blízky, takže pohyb mi nechýba. Nemusela som upraviť ani stravu, lebo som to už spravila pred časom, aby som sa cítila lepšie, takže v tom len pokračujem. Predsa len mám jednu slabosť a tou je sladké. Snažím sa si dopriať maškrty len striedmo, alebo ich vykompenzovať tréningom.

Mala si už možnosť spoznať svoje súperky lepšie?

Áno, spoznala som pár dievčat na prvom fotení. Sú to veľmi príjemné, vtipné, cieľavedomé, inšpiratívne a samozrejme krásne dievčatá! S niektorými som v kontakte aj teraz, keď nemáme fotenia. Už sa teším na sústredenie, ktoré je za dverami, ako sa porozprávame a že budem mať možnosť spoznať aj ostatné dievčatá!

Čo na doterajší úspech v súťaži hovoria tvoji blízki?

Rodina aj priatelia sa veľmi tešili a držia mi palce. Moja najväčšia podpora je však mamina. Tešila sa, že sa mi podarilo postúpiť. I keď moja situácia zo začiatku súťaže bola náročnejšia, hlavne časovo. Študovala som druhý ročník bakalárskeho štúdia ako Erasmus študentka v Záhrebe v Chorvátsku. Tešila sa, ale pripomínala mi, že škola je prvoradá. Ročník som však úspešne ukončila, tak uvidíme, čo prinesie súťaž!

Máš nejaký recept na krásu či dokonalú postavu?

Ja nemám žiadny špeciálny recept na krásu. Pre každého z nás je krásne niečo iné, alebo nie? Ja si myslím a verím, že so mnou budete súhlasiť… krásne by pre nás malo byť to, akí sme všetci svojím vlastným spôsobom jedineční! Mali by sme sa naučiť väčšej sebaláske, sebaoceneniu, skrátka byť spokojní so sebou, veriť si a takým jednoduchým spôsobom byť proste šťastní. Myslím si, že radosť zo života je tým najlepším dôvodom na úsmev a pravý úsmev receptom na krásu. :)

Je modeling tým, čomu by si sa chcela venovať aj v živote alebo máš iné sny?

Modeling je pre mňa koníčkom vo voľnom čase. Každé fotenie, prehliadka, alebo súťaž sú pre mňa cenné skúsenosti, ktoré by som samozrejme veľmi rada v budúcnosti využila. Asi ako pre každé dievča v mojom veku modeling znie ako „dream job“, no viem zo svojich skúseností, aké je to náročné. Neviem, aké možnosti mi ponúkne zajtrajšok a ak tam niekde mám predurčenú prácu modelky, tak sa toho pevne chytím a budem sa snažiť byť čo najlepšia. A ak nie, hlavu mám hore, stále sa modelingu môžem venovať tak ako doteraz. Študujem odbor, ktorý ma veľmi baví a rada by som najskôr sama sebe dokázala, že tie roky praxe a štúdia za to stáli.

Ako najradšej tráviš voľné chvíle?

Rada cestujem, spoznávam nové miesta, skúšam nové veci, trávim čas s priateľmi. Milujem prírodu, knihy, športy a rada si vychutnám dobré jedlo. Pokiaľ mám voľno, snažím sa vymyslieť niečo aj keď len malé, aby som vyskočila z každodennej rutiny aspoň na chvíľku a nabrala pozitívnu energiu do ďalších dní.

Ak by ste chceli krásku s číslom N4 podporiť, pokyny pre hlasovanie o najsympatickejšiu fotomodelku ročníka 2019 nájdete TU!

Zábery krásnej Hany si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii!

Hana bojuje v súťaži Fotomodelka Európy: Pozrite si ju na fotkách
7
Galéria
Foto: Slavomír Samuelčík
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM