Monika Földešiová Tlačové správy

Si megamozog? Dokáž to a vyhraj iPhone 5!

(PR) - Kto vynašiel telefón? Kto bol prvý človek na Mesiaci? Čo je to svetelný rok? Ak vieš odpovedať na niektorú z týchto otázok, zapoj sa do súťaže Megamozog vedy a techniky. Pre všetkých, ktorí si chcú ponamáhať mozgové závity, ju prinášajú Slovenské elektrárne, člen skupiny Enel.

Ilustračný obrázok k článku Si megamozog? Dokáž to a vyhraj iPhone 5!
Foto: Monika Földešiová

Od 25. októbra do 7. novembra vyzývaj svojich kamarátov na vedomostné súboje a získavaj body nielen za správne odpovede ale najmä za rýchlosť, akou ti to páli. Ak ich nazbieraš dosť, postúpiš do finálového turnaja pre 32 najlepších hráčov. Bojovať budeš o nový iPhone 5, kredit na nákup elektroniky alebo kníh v on-line kníhkupectve. Podrobné podmienky nájdete na Facebook stránke Slovenských elektrární a samotnä hru TU

Slovenské elektrárne sú generálnym partnerom partnerstvom podujatia Týždeň vedy a techniky a aktívne podporujú viaceré podujatia, ktoré rozvíjajú vzťah študentov k vede a technike. Najväčšiu pozornosť však venujú študentom slovenských univerzít s technickým zameraním, predovšetkým v oblasti energetiky. V rámci programu Energia pre vzdelanie udeľujú každoročne desiatky štipendií a od roku 2008 odovzdávajú Cenu Aurela Stodolu autorom najlepších bakalárskych, diplomových a dizertačných prác. Ak chcete vedieť viac, navštívte stránky www.energiaprekrajinu.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM