Baculík Tomáš Iné športy

SLOVENSKÝ POHÁR 2010 VO FLORBALE

Florbalisti N-SPORT Zvolen na turnaji na skvelom 4. mieste

Podobne ako minulý rok záver florbalovej sezóny nielen na Slovensku sa nesie v znamení rôznych turnajov a podujatí. Jedným z nich je aj Slovenský pohár 2010, ktorý sa konal v dňoch 26.máj až 30.máj 2010 v Topoľčanoch. Usporiadateľ ŠK Rebels 91 Topoľčany vytvoril veľmi dobré podmienky pre zápolenie v kategóriách muži, ženy, žiaci do 15 rokov, žiaci do 13 rokov a žiaci do 11 rokov. Celkovo sa na turnaji zúčastnilo 41 družstiev. Turnaja sa vo vekovej kategórii do 15 rokov zúčastnil aj zástupca florbalového klubu N-SPORT Zvolen. Konečné umiestnenie našich reprezentantov predčilo očakávania vedenia klubu N-SPORT a svojim kolektívnym výkonom potešili nielen trénera družstva Romana Slatinca ale aj niektorých rodičov, ktorí boli podporiť svoje ratolesti na tomto turnaji. V tejto kategórií štartovalo 10 mládežníckych družstiev a 4. miesto družstva N-SPORT je naozaj veľkým úspechom. Pri troche šťastia mohli chlapci dosiahnúť aj na medailu, keď v boji o 3.miesto prehrali až po samostatných nájazdoch. Vynikajúci výkon predviedol brankár výberu N-SPORT Braňo Michálek mladší, ktorí sa za svoje majstrovstvo právom dostal do ALL STARS turnaja ako najlepší brankár v tejto vekovej kategórii. V individuálnej súťaži samostatných nájazdov na brankárov obsadil tento talentovaný brankár 1.miesto. Turnaja sa pod taktovkou skúseného trénera Romana Slatinca ( okrem iného súčasného kapitána družstva mužov N-SPORT ) zúčastnili :

Michálek B., Baranka O. ,Slatinec L., Buda M, Gajdoš L., Sakalík P., Sekereš O., Majerík M., Kamenský F., Klein A., Marcinek M., Meliška M.

Vedúcim družstva boli páni Buda P. a Marcinek M.

O to cennejší je úspech výberu N-SPORT, že spomínaní chlapci s výnimkou brankára Micháleka sa podobného turnaja vo florbale zúčastnili prvý krát. Vďaka im patrí nielen za reprezentáciu nášho klubu ale aj nášho mesta Zvolen a sme na nich právom hrdí.

Výsledky: Skupina : N-SPORT – NITRIANSKA BLATNICA 5:0
N-SPORT – FBC MIKULAS PREŠOV 2:3
N-SPORT – ŠK SLAVIA SPU DFA NITRA 3:4
N- SPORT – ZŠ LUHAČOVICE 1:2
Štvrťfinále: N-SPORT – METENÍCI LIKAVKA 2:1 po s.n.
Semifinále : N-SPORT – FBC MIKULAS PRESOV 0:2
O 3.miesto : N-SPORT – ZŠ LUHAČOVICE 3:4 po s.n.

Roman Slatinec
Lubomír Ihradský

Eva Priadková

Flor.d
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM