Krimi

Šok počas zbierania húb: Ján zápasil s medvedicou, aby ochránil vlastné deti!

Nevinná prechádzka otca s dvoma deťmi spojená so zbieraním húb sa zmenila na nečakanú drámu, ktorá rodine zostane navždy v pamäti. Veterinár Ján musel ochrániť svoje vlastné deti. Z ničoho nič sa totiž pred nimi zjavila medvedica.

Ilustračný obrázok k článku Šok počas zbierania húb: Ján zápasil s medvedicou, aby ochránil vlastné deti!
Zdroj: Dnes24.sk

Ján, ktorý je povolaním veterinár, zažil so svojím synom a dcérkou chvíle, na aké len tak nezabudnú. Otec bol so svojimi dvoma deťmi v Hrochoti na hubách, to čo sa však na mieste odohralo, zrejme nečakali ani v najhoršom sne. Pokojná letná prechádzka lesom sa zrazu zmenila na poriadnu drámu, v ktorej išlo o veľa.

Začala sa blížiť k deťom

Rodina totiž v lese narazila na medvedicu, tá žiaľ tento stret nenechala bez povšimnutia. Šelma podľa portálu noviny.sk sa začala blížiť k ešte iba trojročnému chlapčekovi a dvanásťročnej dievčine! Na mieste sa tak začala odohrávať dráma ako z akčného filmu. V zlomových momentoch sa ich otec však ukázal ako hrdina, ktorý sa neváhal postaviť blížiacej sa medvedici.

Aby Ján ochránil svoje deti, musel sa na ňu vrhnúť. Chcel tak odpútať jej pozornosť od svojich detí. Podľa jeho vlastných slov, zakričal na medvedicu a prehodil sa s ňou cez stromčeky. Našťastie mal pri sebe nožík, ktorým podľa portálu pichol zviera niekde v okolí nosa a papule. Po jeho útoku odskočila.

Deťom sa podarilo utiecť

Ešte počas zápasu muža s medvedicou zobrali jeho deti nohy na plecia a utekali samé lesom k autu, aby si zachránili životy. Ako ďalej uviedol portál noviny.sk z tohto boja vyviazol so zraneniami oboch nôh. Svojim deťom však zrejme zachránil život. Odborník totiž tvrdí, ak by sa mu nepodarilo odpútať pozornosť šelmy, tak by zaútočila práve na ne.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM