Stanislav Černák Krimi

Šokujúci útok nožom na zastávke v centre mesta: Polícia prezradila nové informácie!

Dievčina (22), ktorá podľa polície bodla nožom 32-ročného mladíka do krku, už čelí obvineniu. Vyšetrovateľ dal aj podnet na jej vzatie do vyšetrovacej väzby.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúci útok nožom na zastávke v centre mesta: Polícia prezradila nové informácie!
Foto: Stanislav Černák

Včera sme vás informovali o dych berúcom incidente, ku ktorému došlo na zastávke MHD na rozbúranej Štúrovej ulici. Podľa policajných informácií tam došlo za bieleho dňa k útoku na muža (32), ktorého mala bodnúť nožom o 10 rokov mladšia dievčina. Poškodený utrpel rezné rany na krku pod bradou.

„K incidentu došlo na zastávke mestskej hromadnej dopravy. Poškodený utrpel rezné rany na krku pod bradou. Podozrivú ženu polícia ešte v ten deň zadržala a bola umiestnená do cely predbežného zadržania. V stredu (19.3.) vyšetrovateľ vo Zvolene vzniesol 22-ročnej žene obvinenie z trestného činu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Ako nás Vašková informovala ďalej, obvinená svojím konaním u 32-ročného muža ohrozila jeho životne dôležitý orgán, a to krčnú tepnu a spôsobila mu tak zranenie, ktoré si podľa predbežného vyjadrenia znalca vyžiada dobu práceneschopnosti viac ako 7 dní. Vyšetrovateľ spracoval podnet na jej vzatie do vyšetrovacej väzby.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM