Jakub Forgács Hokej

Správa, ktorá fanúšikov HKM zaiste nepoteší: Center Brabenec sa dočkal trestu za zákrok na rozhodcu

Semifinálová séria hokejovej play off medzi Zvolenom a Nitrou je vyrovnaná, a tak čakajú našich hráčov náročné stretnutia Hokejisti spod Pustého hradu sa však dozvedeli nemilú správu. Ich center bude potrestaný disciplinárnym senátom.

Ilustračný obrázok k článku Správa, ktorá fanúšikov HKM zaiste nepoteší: Center Brabenec sa dočkal trestu za zákrok na rozhodcu
Zdroj: TASR

Disciplinárny senát hokejovej Tipsport Ligy potrestal útočníka HKM Zvolen Kamila Brabenca dvojzápasovým dištancom. Dôvodom suspendácie bol zákrok skúseného centra (39) na čiarového rozhodcu v závere nedeľňajšieho štvrtého duelu semifinále Slovnaft play off TL proti HK Nitra.

Počas strkanice hráčov Brabencova ruka zasiahla jedného z čiarových arbitrov do hlavy. Hokejista za to dostal trest v hre na 5 minút plus do konca zápasu. Súčasťou dvojzápasového dištancu je aj finančná pokuta.

Brabenec tak bude chýbať svojmu tímu v semifinálových dueloch číslo päť a šesť. Séria je vyrovnaná 2:2 na zápasy. Piaty súboj sa hrá v utorok v Nitre, šiesty o dva dni neskôr vo Zvolene.

Čítajte tiež:

Zvolen vyrovnal stav semifinále s Nitrou: Rozhodol jediný gól

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM