Stanislav Černák Hokej

Staronový líder tímu: Lukáš Jurík opäť kapitánom HKM, zvolili si ho hráči

Rok pôsobil v nadnárodnej Ebel lige v rakúskom tíme Innsbruck. Po tejto skúsenosti bude kapitán majstrov Lukáš Jurík opäť obliekať zvolenský dres a opäť s kapitánskym „céčkom“ na hrudi.

Ilustračný obrázok k článku Staronový líder tímu: Lukáš Jurík opäť kapitánom HKM, zvolili si ho hráči
Zdroj: Dnes24.sk

Po roku sa do mužstva HKM Zvolen vracia Lukáš Jurík a opäť bude kapitánom. „Pred týždňom a pol ma chalani zvolili, v tíme sme sa však pozbierali viacerí starší, verím, že mi pomôžu a že budem tým správnym kapitánom.“

Lukáš Jurík sa cíti v kabíne výborne. „Doma je doma, dohodol som sa a dúfam, že to bol šťastný krok. Chcem vyhrávať, rovnako ako všetci a chcem mať zo sezóny radosť. Celá príprava sa niesla v pozitívnom duchu, sme veľmi dobre pripravení a formu treba už len preniesť na ľad. Vlani bolo akési bolenie brucha, sledoval som mužstvo na diaľku, chalanov mi bolo aj ľúto, no už sme na nepríjemnosti zabudli. Teraz sa pousilujeme divákov vrátiť do hľadiska. Potrebujeme, aby nám prialo zdravie, tréner Josef Turek nám predpísal intenzívnejšie dávky, v úvodnom kole hráme doma s Banskou Bystricou a nič lepšie sme si priať nemohli,“ zhodnotil Jurík.

Foto: ilustračné (www.facebook.com/hkmzvolen)

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM