Tlačové správy

Lucie Bílá bude v Brezne hneď 2x! Toto sú mená tých súťažiacich, ktorí pôjdu na jej koncert

Česká diva Lucie Bílá už niekoľko rokov spríjemňuje predvianočný čas tradičnými koncertmi, z ktorých dýcha láska, pokoj a kúzelná atmosféra blížiaceho sa Štedrého dňa. Tento rok sa v rámci svojho turné zastaví aj v Brezne, pre obrovský záujem jej fanúšikov pridá ešte jeden koncert navyše!

Ilustračný obrázok k článku Lucie Bílá bude v Brezne hneď 2x! Toto sú mená tých súťažiacich, ktorí pôjdu na jej koncert
Zdroj: Dnes24.sk

Tento rok sa niekoľko násobná česká slávica Lucka Bílá vydala na svoje predvianočné turné, počas ktorého navštívi niekoľko miest naprieč celou Českou a Slovenskou republikou. V Brezne sa ale uskutočnia hneď dva koncerty. Pre obrovský záujem publika totiž musí speváčka pridať ešte jeden koncert v Aréne Brezno.

Uskutoční sa tiež 21. decembra ale o 16.00 h., no kapacitne bude obmedzený len na 1 000 miest. Druhý, ktorý je už vypredaný, nasleduje o 19.30 h.

Repertoár týchto koncertov je prispôsobený práve adventnému obdobiu a zaznejú na nich najmä piesne z multiplatinového vianočného albumu BÍLÉ VÁNOCE Lucie Bílé.

Turné BÍLÉ VÁNOCE, obsahuje celkovo 19 koncertov, začína 26. novembra v Znojmě a ukončí jej koncert deň pred Štedrým dňom v Litoměřicích. Práve 21. december majú jedinečnú možnosť zažiť nezabudnuteľné Biele Vianoce všetci Stredoslováci jedine v Aréne Brezno.

Lucii Bílou doprevádzajú i tento rok kapela Petra Maláska, spevácky zbor a sviatočným slovom koncert uvedie rímskokatolícky kňaz P. Zbigniew Czendlik. Hosťom tour BÍLÉ VÁNOCE Lucie Bílé 2013 je spevák KAMIL STŘIHAVKA.

„Našla som si skvelého hosťa. Tento rok so mnou pôjde na celé turné naozajstný „Ježíšek“, vlastne Ježiško muzikálový. Jeho Jesus Christ Superstar je pre mňa niečím nezabudnuteľným. Teším sa na neho a som presvedčená, že mojou voľbou budú nadšení i naši diváci,“ hovorí Lucie Bílá.

VYHODNOTENIE SÚŤAŽE

V uplynulé dni ste sa mohli zapojiť do súťaže o 2 lístky na túto českú divu. Správna odpoveď na otázku,ktoré slovenské spevácke trio bude Bíléj hosťom na koncerte v Brezne? je LA GOIA.

Mená výhercov:
Zuzana Uškertová, Rudno nad Hronom
Miroslav Grexa, Brezno
Kristína Spišiaková, Podbrezová

Výhercom srdečne blahoželáme, lístky im budú poslané pošotu.

foto: aybee.sk

Lucie Bílá v Brezne
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM