Nicole Regecová Krimi

Tatrovka pri Zvolene dostala šmyk. Skončila v hlavnej stene rodinného domu!

Náraz do domu aj vedľa stojacej škodovky. Podľa slov polície vodič Tatry (59) neprispôsobil rýchlosť jazdy povahe vozovky a svojim schopnostiam. Tu sú ďalšie podrobnosti z miesta nehody!

Ilustračný obrázok k článku Tatrovka pri Zvolene dostala šmyk. Skončila v hlavnej stene rodinného domu!
Zdroj: TASR

„Vodič (59) nákladného motorového vozidla Tatra 815 zo Sásy, pri v jazde do obce Dobrá Niva neprispôsobil rýchlosť jazdy povahe vozovky a svojim schopnostiam, následkom čoho dostal s vozidlom šmyk,“ uviedla pre spravodajský portál Zvolen 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Narazil do domu, stojaceho pri ceste, pričom poškodil hlavnú stenu rodinného domu, obvodový múr. Taktiež poškodil pri ňom stojace motorové vozidlo Škoda Felícia, kde narazil do ľavej časti zadného nárazníka,“ pokračovala hovorkyňa.

Ako ďalej uviedla, k nehode došlo v utorok krátko pred 13:00 na ulici Námestie SNP.. „Pri dopravnej nehode sa vodič ľahko zranil, utrpel zranenia s dobou liečenia do siedmich dní. Škoda, ktorá pri dopravnej nehode vznikla na vozidlách a na rodinnom dome, je predbežne odhadovaná na 11 tisíc eur,“ dodala hovorkyňa so slovami, že nehoda je zatiaľ v štádiu objasňovania, no alkohol u vodiča zistený nebol.

Čítajte tiež:

FOTO: Čo sa stalo na priecestí v Hronseku? Polícia o zrážke vlaku s autom!

FOTO: Niekto dostal vskutku šibnutý nápad. Vlak vo Zvolene narazil do betónových kvetináčov!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM