Nicole Regecová Krimi

Tragédia na Sekieri: Pri dopravnej nehode prišli o život dvaja Zvolenčania!

Na zvolenskom sídlisku Sekier došlo k tragickej nehode. Vyžiadala si až dva ľudské životy. Čo sa stalo podľa slov polície?

Ilustračný obrázok k článku Tragédia na Sekieri: Pri dopravnej nehode prišli o život dvaja Zvolenčania!
Zdroj: Policajný zbor SR

K tragickej dopravnej nehode došlo v pondelok o 19:50 na Okružnej ulici vo Zvolene. Motorka sa tam zrazila s dôchodcom, ktorý prechádzal mimo priechodu pre chodcov.

Zvolenčan, 70-ročný Jozef, zraneniam na mieste podľahol a neskôr v banskobystrickej nemocnici aj spolujazdec motorkára 27-ročný Marek, takisto zo Zvolena.

Ako uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, 26-ročný vodič motorky Ivan so spolujazdcom Marekom smerovali od Môťovskej priehrady na sídlisko Sekier. Po prejdení križovatky došlo k tragickej zrážke s chodcom. Nehoda je v štádiu šetrenia, polícia skúma mieru zavinenia jej účastníkmi.

„Dychová skúška na alkohol bola u vodiča motorky zo Zvolena negatívna. Bol mu odobratý biologický materiál na toxikologický rozbor. Polícia do vyšetrovania pribrala znalca z odboru cestnej dopravy,“ konštatovala hovorkyňa. Škoda na motorke sa pohybuje okolo 1000 eur.

Čítajte tiež:

Vlak neďaleko Zvolena zrazil jeleňa: Rušeň si to škaredo odniesol

Cestujete za prázdninovým programom? Policajti majú plán, opäť vyrážajú do ulíc

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM