Stanislav Černák Krimi

Tu už zostáva rozum stáť: Na majiteľa auta čakal pohľad, ktorý by nechcel zažiť nikto!

Pozornosti zlodejov či vandalov neunikajú žiaľ ani autá. Smutné napríklad je, keď si spokojne majiteľ odparkuje vozidlo pred svojou bytovkou a ráno ho čaká naozaj nepríjemné prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Tu už zostáva rozum stáť: Na majiteľa auta čakal pohľad, ktorý by nechcel zažiť nikto!
Zdroj: TASR

V poslednej dobe sa akoby vrece roztrhlo s nepríjemnosťami ohľadne áut. Len vo štvrtok sme vás informovali o vykradnutom aute pred zvolenským obchodným domom, dnes to bude pre zmenu informácia o poškodení vozidla pred panelákom.

Polícia v Hriňovej začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci, pretože ako nás informovala krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, doposiaľ neznámy páchateľ poškodil v noci zaparkovanú Škodu Superb na Lúčnej ulici v Hriňovej.

Nad vyčíňaním na aute zostáva rozum stáť. „Auto bolo zaparkované pred bytovým domom, neznámy páchateľ nezisteným predmetom poškriabal lak na prednej a zadnej kapote vozidla, taktiež si to odniesli predné aj zadné dvere a pravý zadný blatník,“ upresnila policajná hovorkyňa.

Ako ďalej prezradila Mária Faltániová, tak majiteľovi auta spôsobil týmto svojim vyčíňaním škodu odhadnutú na minimálne 266 eur.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM