Jakub Forgács Rôzne

Učarovali vám historické mašiny? Stretnutie veteránov vo Vlkanovej aj s atraktívnym programom!

Milovníci retra sa veru majú na čo tešiť! Vo Vlkanovej sa predvedú najrôznejšie veterány a k tomu obľúbené kapely. Organizátori však pre návštevníkov pripravili aj lákavú cenu v tombole!

Ilustračný obrázok k článku Učarovali vám historické mašiny? Stretnutie veteránov vo Vlkanovej aj s atraktívnym programom!
Foto: Peter Jankura

V sobotu 14. mája sa vo Vlkanovej už po šiestykrát uskutoční obľúbené Stretnutie veteránov a ostatných motoriek. Nejde pritom o klasický motozraz, ale kultúrno-spoločenské podujatie. Je určené všetkým priaznivcom veteránov motoriek, tiež automotoveteránov a širokej verejnosti a všetkým, ktorí chcú zažiť pekný zážitok na akcii s celodenným programom určený pre veľkých a malých.

Pripravený je pestrý program, v rámci ktorého sa predstavia Peter Cmorik Band aj Paľo Drapák & Exmetalinda. Nebude chýbať ani spoločná jazda na Námestie SNP či posvätenie motoriek a autoveteránov pred sezónou.

V tombole sa bude hrať aj o 1. cenu, ktorou je skúter. Okrem toho si na svoje prídu malí aj veľkí počas rôznych súťaží. Vstup na toto podujatie je zdarma.

Čítajte tiež:

V Bystrici sme zažili poriadne retro. Veterány od výmyslu sveta a k tomu špeci burza FOTO

Nádherné retro na Štiavničkách: Stretnutie veteránov, na ktorom si príde na svoje každý motorista

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM