Monika Vengrínová Tlačové správy

Užite si tradičnú zimu s netradičným destilátom

POZOR! Nevhodné mladším ako 18 rokov. Zima zaútočila naplno a Vianoce už klopú na dvere. Užite si dlhé večery s priateľmi v príjemnom teple domova. Ak chcete prekvapiť hostí čímsi netradičným, siahnite po exkluzívnych „budíkoch“ od Rudolfa Jelínka!

Ilustračný obrázok k článku Užite si tradičnú zimu s netradičným destilátom
Zdroj: Dnes24.sk

Hľadáte výnimočný prípitok, s ktorým sa aj všedná chvíľa zmení na špeciálnu príležitosť? Trnkovica a Mirabelkovica z radu netradičných destilátov spoločnosti RUDOLF JELÍNEK sú to pravé pre vás. Obe „špecialitky“ so 100% podielom ovocia sa vyrábajú z pôvodných českých surovín, ktoré dostať iba v obmedzenom množstve – každý dúšok si tak treba poriadne vychutnať!

Nechajte sa zviesť nespútanosťou Trnkovice z plodov divo rastúcich kríkov trnky, ktoré boli ponechané na kríkoch počas prvých mrazov. Časť obsiahnutých trieslovín sa tak v nich premenila na nerozpustné zlúčeniny a dovolila vzniknúť výslednej nevšednej chuti.

Tým najjemnejším destilátom je určite Mirabelkovica. Vyrába sa iba zo zdravých a vyzretých plodov divo rastúcich odrôd mirabeliek. Jej jemná a neobvyklá vôňa i chuť vás príjemne prekvapia.

Trnkovicu i Mirabelkovicu 700ml, ktoré teraz nájdete výhradne v sortimente veľkoobchodu METRO, odporúčame podávať pri izbovej teplote. Iba tak sa totiž dokonale rozvinie ich unikátna vôňa a chuť. Na zdravie!

Mirabelkovica a Trnkovica
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM