Nicole Regecová Kultúra

Užite si voľné dni vo Zvolene naplno: Nechajte sa inšpirovať našim výberom víkendových akcií

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Vo Zvolene môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Užite si voľné dni vo Zvolene naplno: Nechajte sa inšpirovať našim výberom víkendových akcií
Zdroj: TASR

Skrotenie zlej ženy

15. apríla o 18:30, Divadlo Jozefa Gregora Tajovského

K najkrajším kroteniam patrí to ľúbostné. Majstrovsky ho opísal William Shakespeare práve v jednej zo svojich prvých komédií – v Skrotení zlej ženy. Nesmrteľný príbeh čertice Kataríny a jej krotiteľa Petruchia.

Komerčná diskotéka

15. apríla, Nočný bar Poľana

Známy Hotel Poľana po rokoch znova otvoril svoj nočný bar. Celý mesiac bude nabitý diskotékami a vy si môžete jednu užiť aj tento piatok. Hrať vám bude DJ Gogo.

Kniha Džungle

Počas celého víkendu, Kino Europa Cinemas

Do kín prichádza premiéra kultovej rozprávky Kniha džungle! Nové výpravné spracovanie nadčasového príbehu Rudyarda Kiplinga „Kniha džungle“, inšpirované animovanou disneyovkou. Hlavným hrdinom je ľudské mláďa Mauglí, ktorý sa kedysi zatúlal do džungle, kde sa ho ujala a vychovala vlčia svorka.

Naštartujte sa na víkend

15. apríla, Bar U Alexa

V piatok budete mať na výber z ďalšej diskotéky. Tu vás bude celú noc zabávať DJ Jano Vajda. Ako všetky aprílové piatky U Alexa – čím skôr prídete, tým viac akciového drinku stihnete vypiť.

Koncert Zvolenskej skupiny L.U.S.K.

15. apríla o 19:30, Kafé Džezva

Ak máte chuť sa hudobne vyžiť v rôznych žánroch, navštívte v piatok Džezvu. Kapela L.U.S.K., ktorá sa objavila aj minulý rok na Zvolenskom korze, vám zahrá pop-rock, covery ale aj pesničky z ich vlastnej tvorby.

Otvorenie cyklosezóny

16. apríla o 10:00, Námestie SNP

Už v sobotu nás čaká otvorenie cyklosezóny. Môžete sa tešiť na súťaže pre rodiny s deťmi, jazdu na dopravnom ihrisku, jazdu na zábavných bicykloch či cyklojazdu pre náročných cyklistov.

Ministry party

16. apríla o 23:00, Minitry of Fun Zvolen

Ak si chcete poriadne zatancovať, tak tu máme klasickú sobotňajšiu párty vo Zvolenskom klube Ministry of fun Zvolen. Hudbou vás budú tešiť DJ MUSTEE & DJ JAY JAY.

Funky Party

16. apríla, Nočný bar Poľana

A do sýtosti zatancovať si v sobotu budete môcť aj v novootvorenom nočnom bare Hotela Poľana. Na Funky party vám bude celú noc hrať DJ Danyl a DJ Kozmo.

Svietielková super noc

16. apríla, Bar U Alexa

Sobota vám dáva na výber až z troch diskoték. U Alexa bude táto noc patriť tým najlepším hitom z 80. či 90. rokov, pričom sprevádzať hudbou vás bude DJ Jano Vajda a DJ Michal Valach. Pre každého je prichystaný welcome drink.

Autorská výstava Miro Bárdi – Maľby

Počas celého týždňa od 8:00 do 16:00, Galéria na Tehelnej

Všetci milovníci výtvarného umenia si budú môcť prísť na svoje počas celého týždňa. V Galérii na Tehelnej je totiž výstava obrazov Miroslava Bárdiho. Zobrazenia sú zamerané hlavne na krajinné krásy a hudbu.

Čítajte tiež:

Nový počin zvolenského rapera Marksa. Projekt, ktorým fanúšikov drží v poriadnom napätí VIDEO

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM