Alžbeta Paulíková Krimi

V detskej nemocnici vo Zvolene sa odohrala krádež: Pozrite, do čoho sa ktosi rozhodol vlámať!

Vo vstupnej hale na prízemí detskej nemocnice vo Zvolene podľa polície došlo ku krádeži. Vyčíňal tam nateraz neznámy páchateľ. Pozrite, do čoho sa rozhodol vlámať.

Ilustračný obrázok k článku V detskej nemocnici vo Zvolene sa odohrala krádež: Pozrite, do čoho sa ktosi rozhodol vlámať!
Zdroj: Dnes24.sk

Polícia vo Zvolene začala trestné stíhanie pre prečin krádeže. Ako pre spravodajský portál Zvolen 24 uviedla policajná hovorkyňa Mária Faltániová, doposiaľ nezistený páchateľ sa od 30. októbra 17:00 hod. do 2. novembra 9:15 hod. vlámal do riadne uzatvoreného a uzamknutého automatu na nápoje a sladkosti.

Automat sa podľa jej slov nachádzal vo vstupnej hale na prízemí detskej nemocnice vo Zvolene. „Zatiaľ nezisteným predmetom prekonal ochranný mechanizmus automatu, násilím ho otvoril a ukradol z neho nezistené množstvo tovaru – keksíky a nápoje a tiež finančnú hotovosť,“ informovala Mária Faltániová.

Týmto činom spôsobil spoločnosti z Banskej Bystrice, ktorá automat prevádzkuje, škodu v desiatkach eur. „Škoda poškodeného automatu bola vyčíslená na 200 eur,“ dodala hovorkyňa polície.

Môže vás zaujímať:

Stavenisko rýchlostnej cesty R2? Policajti riešia krádež, kto ukradol vec vážiacu stovky kilogramov?

Zlodejina v budove bývalého osemročného gymnázia: Niekto potiahol dokonca aj kamerový systém!

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM