Tlačové správy

V Kováčovej otvárajú novú sezónu: TOP atrakcie, na ktoré sa môžete tešiť!

Holidaypark Kováčová je síce celoročný aquapark, ale počas letnej sezóny toho ponúka predsa len trochu viac, ako v ostatných mesiacoch v roku. Holidaypark otvára oficiálne letnú sezónu v sobotu, 27. júna. Čítajte, aké novinky vás čakajú toto leto!

Ilustračný obrázok k článku V Kováčovej otvárajú novú sezónu: TOP atrakcie, na ktoré sa môžete tešiť!
Zdroj: Dnes24.sk

Ako uviedla Zuzana Jóbová z Holidayparku, v prevádzke budú už non stop všetky bazény, to znamená tri vnútorné, vonkajší plavecký, dva vonkajšie sedacie, dva nové vonkajšie antikorové s atrakciami pre deti do 6 rokov a na záver veľký rekreačný bazén. Teplota vody v bazénoch sa pohybuje od 26 do 38 °Celzia.

Ďalšia zmena, ktorú prináša letná sezóna, sú otváracie hodiny od 9.00 do 21.00 hod denne. V prevádzke budú aj všetky gastro zariadenia, v ktorých si snáď nájdu niečo pre seba všetci návštevníci. Okrem klasických kúpaliskových jedál ako je langoš, alebo hot-dog, budú v ponuke reštaurácie Pohoda aj denné menu. Samozrejme nebudú chýbať svieže šaláty a pre milovníkov ovocia aj fresh nápoje z čerstvého ovocia.

V Holidayparku pribudlo pred touto sezónou niekoľko noviniek, ktoré potešia deti aj dospelých. Pri vonkajších detských bazénoch sú tabule na kreslenie kriedami, deti sa tu určite zabavia. Okrem toho, aby sa nenudili, počas celej letnej sezóny bude každý deň prebiehať bohatý animačný program, ktorého súčasťou je už známe a veľmi obľúbené cvičenie vo vode – aqua gym.

Tento rok pribudnú ďalšie pravidelné aktivity, ako je aqua zumba , jóga a fitness cvičenie s trenérom. Jóga sa bude cvičit v pondelky o 10.00 a 14.00 hod., Aqua Zumba v stredy o 11.00 hod. a fitness tréning bude bývať vo štvrtky o 15.00 hod. Fitness tréning bude prebiehať v novom Fit Parku, ktorý je v týchto dňoch tesne pred dokončením.

Otvorenie letnej sezóny bude sprevádzané celodenným programom najmä pre deti. Čakajú ich tvorivé dielne, balónové kreácie, maľovanie na tvár, minidiskotéka, skvelá hudba, stretnutie s Káčerom Kováčom a vyvrcholením bude penová párty, ktorá sa bude konať o 13.00 hod na detskom ihrisku pri vonkajších detských bazénoch.

Informácie o všetkých novinkách, aktivitách a podujatiach bude Holidaypark pravidelne uverejňovať na svojom webe holidaypark.sk, ako aj na facebooku.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

V Kováčovej otvárajú novú sezónu: TOP atrakcie, na ktoré sa môžete tešiť!
8
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM