Alžbeta Paulíková Správy

V Môťovej opäť spustili semafory, mesto už pozná reakcie vodičov: Toto ale príliš nepoteší!

Vodiči na Lučeneckej ceste a Mládežníckej si zvykli na vypnutú signalizáciu. Semafory sa však opäť rozsvietili. Na skúšku. Takto ale však podľa radnice reagovali vodiči...

Ilustračný obrázok k článku V Môťovej opäť spustili semafory, mesto už pozná reakcie vodičov: Toto ale príliš nepoteší!
Zdroj: Dnes24.sk

Semafory na frekventovanej ceste smerom na Lučenec sú spustené už po tretíkrát. Nie však nadlho. Ako pre spravodajský portál Zvolen 24 uviedla hovorkyňa mesta Eva Ježovičová, ide o dočasné spustenie skúšobnej prevádzky. „Ukončené bude dnes o 18:00, pretože cez víkend sú semafory vypnuté,“ dodala hovorkyňa.

A ako však na spustenie semaforov reagovali vodiči? Eva Ježovičová nám prezradila, že šoféri povinnosť dodržiavať svetelnú signalizáciu nerešpektovali. „Počas skúšky ale nedošlo k žiadnym vážnym kolíziám. Reakcie Sekierčanov naznačujú spokojnosť, keďže požiadavka na spustenie semaforov smerovala od nich,“ uviedla hovorkyňa.

Niekoľko podnetov od účastníkov premávky hovorí, že smerom od Mládežníckej ulice sa v popoludňajšej špičke tvorili kolóny: „Celá akcia sa bude vyhodnocovať budúci týždeň a potom sa zvolí ďalší postup,“ prezradila nám Ježovičová.

Foto a video: Andi

Semafory v Môťovej vo Zvolene sú opäť spustené
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM