Jakub Forgács Krimi

Vážna nehoda neďaleko Zvolena. Medzi zranenými aj trojmesačné dieťatko!

Na ceste iba pár kilometrov od mesta došlo k zrážke. Podľa slov polície malé dieťa odvážali letecky. Čítajte podrobnosti z miesta nehody!

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda neďaleko Zvolena. Medzi zranenými aj trojmesačné dieťatko!
Zdroj: Policajný zbor SR

V sobotu o 19:40 sa stala dopravná nehoda medzi obcami Očová a Hradná. „Došlo k zrážke vozidla Alfa Romeo, ktoré viedol vodič (28) z Dúbrav s vozidlom Škoda Felicia, ktoré viedol vodič (35) zo Zvolena,“ uviedla pre spravodajský portál Zvolen 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Čítajte tiež: Zvolenčanky uzatvárali fingované manželstvá. Srbov si brali za tisíce eur

„K dopranej nehode došlo tak, že vodič Alfy nedodržal bezpečnú vzdialenosť za vozidlom idúcim pred ním, ktorého vodič spomalil v dôsledku vybehnutia túlavého psa na vozovku. Následkom toho došlo k zrážke prednej časti vozidla Alfa do zadnej časti vozidla Škoda, ktoré po zrážke odhodilo mimo cestu,“ pokračovala hovorkyňa.

„Pri dopravnej nehode sa ľahko zranil vodič Felicie. Spolujazdkyňa (16) zo Zvolena utrpela ťažké zranenia, dieťatko (3 mesiace) bolo letecky prevezené do Banskej Bystrice a žena (28) zo Zvolena bola rýchlou zdravotnou pomocou prevezená tiež do Banskej Bystrice,“ povedala Faltániová so slovami, že u ženy a dieťatka ešte nemajú ustálenú dobu liečenia.

Ako ďalej uviedla, alkohol u vodičov zistený nebol a škoda na vozidlách je odhadnutá na 3 000 eur. „Do objasňovania dopravnej nehody bol pribratý aj znalec z odboru cestnej dopravy,“ dodala Faltániová,

Čítajte tiež: Návrat zvolenských policajtov do školských čias. Učili sa taktiku aj komunikovať

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM