Jakub Forgács Rôzne Správy

Veľký plesový ťahák pre Zvolenčanov. Kde všade sa môžete vytancovať?

Plesová sezóna klope na dvere. Nazrite do veľkého prehľadu tancovačiek vo Zvolene a okolí!

Ilustračný obrázok k článku Veľký plesový ťahák pre Zvolenčanov. Kde všade sa môžete vytancovať?
5
Galéria
Zdroj: TASR

MAŠKARNÝ PLES 2018

20. januára, Reštaurácia u Jakuba

2. ročník maškarného plesu pre dospelých v reštaurácii u Jakuba vo Zvolene. Čaká vás zábava, skvelé jedlo, hudba a program. Cena lístka je 25 eur.

ZVOLENSKÝ PLES

27. januára o 19:00, Hotel Poľana Zvolen

Pod záštitou primátorky Lenky Balkovičovej sa pod Pustým hradom uskutoční už 4. ročník Zvolenského plesu. Plesajúci sa môžu tešiť na umelcov ako Vašo Patejdl, Starmania, Pecníkovci, Radoslav Kuric, Jana Filová, Tereza Králiková, Lucia Václavíková, Kristína Vrecková, či DJ Laco Hradský. Ceny vstupeniek sa pohybujú od 53 eur do 67 eur. Zahŕňajú menu, konzumné, zábavu a nebude chýbať ani tombola.

11. REPREZENTAČNÝ PLES ŠK PRAMEŇ KOVÁČOVÁ

27. januára o 19:00, Motorest Koliba, Stráže nad Zvolenom

V cene 25 eur (pre členov ŠK Prameň) a 30 eur (pre ostatných) je výborné menu, zaujímavé ceny v tombole, vystúpenie svetovej hviezdy detského fitness Nelli Novodomskej. O hudbu sa postará DJ Milan Parobok a hosťom plesu bude aj slovenský Louis Armstrong Peter Ondria.

SLIAČSKY KÚPEĽNÝ PLES

3. februára o 19:00, Spoločenská dvorana Palace

Môžete sa tešiť na skvelých umelcov ako Josef Laufer, Radoslav Kuric či Jana Filová, výborné jedlo a fantastickú zábavu! Zlatým klincom programu bude vystúpenie famóznej Sisi Sklovskej. Ceny vstupného sa pohybujú od 49 do 59 eur.

MARÍNA PLES 2018

10. februára o 18:00, DK ŽSR vo Zvolene

Svoj ples bude mať aj Folklórny súbor Marína. O zábavu sa postarajú Ľudová hudba Vrchovská ruža pod vedením Pavla Martinku, DJ Jeger a hosť večera, Slovak Tango.

REPREZENTAČNÝ PLES UTV ZVOLEN A ZVOLENSKÉHO SPEVÁCKEHO ZBORU

10. februára o 18:00

V roku 2018 Univerzita tretieho veku vo Zvolene v spolupráci so Zvolenským speváckym zborom organizujú „Reprezentačný ples“. Už teraz sa môžete tešiť na dobrú hudbu, zaujímavú tombolu, príjemných ľudí a aj dobré jedlo.

ŠKOLSKÝ PLES

10. februára, ZŠ Námestie mládeže

Svoj ples budú mať aj na ZŠ Námestie mládeže vo Zvolene. Vytancovať sa tu budete môcť druhú februárovú sobotu.

BENEFIČNÝ PLES O.Z.MAČKY ZVOLEN 2018

17. februára o 18:00, Hotel Palace – Sliač kúpele

Ak máte radi štvornohých chlpáčov a radi by ste im pomohli, v sobotu 17. februára môžete v Hoteli Palace – Sliač kúpele navštíviť aj Benefičný ples Mačiek Zvolen. Štvrtý benefičný sa bude niesť v rockovom duchu. Cena vstupenky je 30 eur zahŕňa milé uvítanie, prípitok, večeru (mysleli sme aj na vegetariánov), tombolu, švédske stoly, koláče a zábavu až do rána. K dispozícii bude aj bar. O zábavu sa postará obľúbený DJ Vlado Poliak.

3. ROČNÍK PLESU V PALÁCI

24. februára, Hotel Palace – Sliač kúpele

V Hoteli Palace na Sliači sa o zábavu postarajú kapely Gipsy Kajkoš a Maťo Chorus. Prvýkrát sa na tejto akcii predstaví ľudová hudba, konkrétne primáš Viliam Didáš s cimbalovou muzikou. Vstupné je 25 eur aj s večerou.

Pokiaľ viete o plese, ktorý sa bude konať vo Zvolene alebo okolí a v našom zozname chýba, napíšte nám na zvolen@global24.sk!

Foto: ilustračné

Ples, plesanie, tanec
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM