Stanislav Černák Rôzne

Veľký životný krok: Hokejista Lukáš Jurík (32) sa oženil so svojou láskou Simonou

A už je v chomúte. Zvolenský hokejista a kapitán majstrovského tímu HKM Zvolen spred dvoch rokov Lukáš Jurík si počas uplynulého víkendu vzal za manželku svoju priateľku Simonu.

Ilustračný obrázok k článku Veľký životný krok: Hokejista Lukáš Jurík (32) sa oženil so svojou láskou Simonou
Zdroj: Dnes24.sk

Zvolenský odchovanec Lukáš Jurík, ktorý naposledy pôsobil v rakúskom tíme HC Innsbruck, sa rozhodol spraviť veľký životný krok, ktorý nesúvisí s hokejom. Uplynulú sobotu sa oženil so svojou láskou Simonou Kukovou. Svoje áno si Lukáš a Simona povedali v hoteli Gala v Hronseku. „Na jazierku v hoteli sme mali obrad a aj následnú oslavu, či skôr párty,“ povedal exkluzívne pre Zvolen 24 čerstvý novomanžel Lukáš Jurík.

Lukáš a Simona chodili spolu viac ako 2 a pol roka. „Z toho sme dva roky spolu žili. Simonku som požiadal o ruku minulý rok na Valentína, tak klasicky u nás doma a potom sme šli na večeru,“ priblížil Lukáš ako požiadal svoju lásku, aby sa za neho vydala.

Poďme ale späť k samotnej svadbe. Ako nám Lukáš prezradil, na svadbe mali 76 hostí, medzi ktorými nechýbali známi, či už bývalí alebo aj terajší hokejisti. Mladomanželov prišli podporiť Peter Hričina ml., Paťo Buda, Marek Šimko, Mišo Chovan, Paťo Polc, Matúš Kostúr, Jano Mucha, Andrej Mrena, Tomáš Jaško a samozrejme aj brat ženícha, Milan Jurík. Na margo hostí si Lukáš aj zažartoval, „Na našej svadbe sa zišiel celkom dobrý extraligový tím.“

Zvedaví sme boli aj na to, či v rodine Juríkovcov plánujú aj nejakého potomka. Lukáš nás svojou odpoveďou milo prekvapil. „Potomka túžobne očakávame už tento rok zhruba o 6 mesiacov,“ tešil sa Lukáš a pokračoval, „bude to náš najkrajší vianočný darček.“

Novomanželom Lukášovi a Simone Juríkovcom blahoželáme aj my v redakcii. V našej fotogalérii nájdete aj fotografie z ich krásnej svadby.

Foto: Beba Photography

Hokejista Lukáš Jurík (32) sa oženil so svojou láskou Simonou
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM