Monika Földešiová Tlačové správy

Vianoce môžu byť ešte štedrejšie. Zahrajte si o 2 000 eur!

Na Vianoce sa netešia iba deti, ale aj dospelí. Jednak preto, že si ešte dobre pamätajú neopakovateľnú sviatočnú atmosféru z detstva a aj preto, že sa sami tešia na prekvapenia pod stromčekom. Chcete si tam nájsť jedno aj vy?

Ilustračný obrázok k článku Vianoce môžu byť ešte štedrejšie. Zahrajte si o 2 000 eur!
Zdroj: Dnes24.sk

(PR) – Prekvapení pod vianočným stromčekom môžu byť aj dospeláci, ale tí sa musia už o to trochu pričiniť. Niekto dá „darčekovú“ indíciu svojim blízkym, iný si dopraje niečo pod stromček sám a sú aj tí, čo čakajú, čím ich blízki prekvapia. DOXXbet sa rozhodol, že svojich tipujúcich na Vianoce tiež odmení, no keďže už sú dospeláci, musia sa trochu o svoje darčeky pričiniť aj oni. Odmena však bude štedrá a traja šťastlivci spomedzi snaživých tipujúcich sa môžu pod stromčekom tešiť aj na prekvapenie v podobe iPad-u, LED televízora, či notebooku.

Na darčeky vo vianočnej akcii DOXXbetu však nemusíte čakať až do Štedrého dňa. Akcia totiž začala už 2. decembra a potrvá až do 28. decembra. Skvelé na nej je, že každý týždeň môžete za svoje tikety získať od DOXXbetu bonus až 100 eur, no a v posledný, už skutočne vianočný týždeň, si tipujúci s najvyšším počtom tiketov polepší o bonus 150 eur.

Celkovo sa vo vianočnej akcii DOXXbetu hrá až o 2 000 eur! Okrem výhier na vašich tiketoch na vás teda čakajú aj ďalšie odmeny, o ktoré sa oplatí pred Vianocami zabojovať. Stačí si len nájsť v predvianočnom čase počas nakupovania darčekov a dobrôt na vianočný stôl pár chvíľ na tipovanie a príjemných prekvapení pod vaším vianočným stromčekom môže byť oveľa viac.

zdroj, foto: doxxbet.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM