Nicole Regecová Kultúra

VIDEO a FOTO: Mladý Zvolenčan pobláznil námestie: Dočkal sa aj plyšáka od fanynky

Hudobník Patrik (10) zožal veľký úspech. Vystúpil na pódiu na námestí a zaspieval starý český hit, a to vo veľkom štýle. Sympaťák so slnečnými okuliarmi na očiach si hneď vyslúžil uznanie a aplauz. Pozrite sa na fenomenálny výkon talentovaného chlapca.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO a FOTO: Mladý Zvolenčan pobláznil námestie: Dočkal sa aj plyšáka od fanynky
Foto: Nicole Regecová

Posledné zvolenské korzo malo rozhodne najväčšie publikum zo všetkých. Venované bolo zosnulej legende slovenského folklóru Márii Mázorovej. Ľudia sa bavili až do neskorého večera, kedy vystupovali žiaci Hudobno-tanečného štúdia Zvolen. Medzi nimi zahviezdil aj mladý umelec Patrik.

Zvolenčan (10) zaspieval pesničku od českej skupiny Katapult s názvom „Až se bude psát rok 2006“. Zaujímavosťou je, že Patrik sa v roku 2006 aj narodil. Svojim prejavom a „chrapľavým“ hlasom ohúril námestie pod Pustým hradom. Nie len, že si vyslúžil aplauz, ale aj plyšáka. Toho po ňom hodila fanynka priamo na pódium.

Rocker je žiakom Hudobno-tanečného štúdia Zvolen, kde študuje hru na gitare a popri tom si rád poriadne zaspieva. Okrem jeho vystúpenia ste na korze mohli zažiť big bandový tanec, flamenco, či školské kapely. Odzneli piesne ako Like a rolling stone, Sultans of Swing či Pennsylvania 6–5000 a iné hity v podaní mladých šikovných Zvolenčanov. Ochutnávku ich talentu nájdete aj v našej videogalérii.

Ďalšie a zároveň posledné zvolenské korzo nás čaká 26. júna v nedeľu na Námestí SNP. Jeho najväčším lákadlo budú známi kuchári Habovci, ktorých môžete poznať z televíznej obrazovky.

Ak chcete vidieť, ako podujatie prebiehalo, stačí navštíviť našu fotogalériu.

Čítajte tiež:

VIDEO: 18-ročná stíha aj skúseným hudobníkom. O trojgeneračnej zvolenskej kapele v ROZHOVORE

10 tipov z redakcie: Najlepšie, čo Zvolen ponúkne počas týždňa

Vystúpenia Hudobno-tanečného štúdia Zvolen
5
Galéria
Malý rocker pobláznil zvolenské námestie
17
Galéria
Foto: Nicole Regecová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM