Nicole Regecová Rôzne

VIDEO: Emotívne vystúpenie: Talentovaná Zvolenčanka si zaspievala s Tinou

Michaela Kršková nie je len mamičkou, snaží sa venovať aj hudbe. Nedávno si dokonca zaspievala so známou speváčkou Tinou. Čo prezradila o svojej zvolenskej kapele LUSK a ako pochodila v Superstar?

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Emotívne vystúpenie: Talentovaná Zvolenčanka si zaspievala s Tinou
Zdroj: Michaela Kršková

Zvolenčanka Miška má dve deti, no popri tom sa snaží rozbiehať hudobnú kariéru. Robí čo má rada – spieva. Hudba ju už preniesla cez mnoho ťažkých situácii v živote. Pred nedávnom si dokonca zaspievala so známou slovenskou speváčkou Tinou. Na emotívne vystúpenie nikdy nezabudne.

Kedy si začala so spevom?

Začala som ako malá na škole. Potom som to skúsila v súťaži Superstar, ale neprešla som cez porotu. Asi som mala málo emócii (smiech). Tá prvá porota je naozaj len o tom, aký silný príbeh máte a či dokážete chytiť za srdce. Jednoducho musíte byť ich vhodný adept na oslovenie divákov. Vtedy som si povedala, že už nebudem spievať. A prestala som s tým na sedem rokov.

Čo ťa prinútilo znova začať v tvojej záľube?

To, že som vo svojom živote urobila výrazne zmeny a začala som žiť nanovo. Pýtala som sa samej seba, tak čo ešte ďalšie nové by som chcela robiť. Ako keby som sa odčlenila od predchádzajúceho života. Vylúčila som všetko, čo sa mi nepáči. Povedala, som si, že mi nič nebráni v tom, aby som konečne robila čo naozaj chcem. Znova som sa teda pustila do spevu a dnes som súčasťou kapely LUSK.

Máš v speve profesionálne ambície?

Viac – menej to robím pre radosť. Ale keď vidím, že to robí radosť aj iným ľuďom a že z toho majú dobré pocity, tak sa teším. Nemám vytýčené ciele, že chcem do tohto roku vydať album, ktorý bude počúvať široká verejnosť. To určite nie. Nechávam všetkému voľný priebeh. Myslím, že sme čoraz známejší aj mimo Zvolena.

Takže album sa nechystá?

Máme už tri vlastné piesne (smiech). Zatiaľ to neriešime. Ale mám už dohodnutú spoluprácu so zvolenským raperom Makom. Keď ma počul naživo spievať, veľmi sa mu to páčilo a povedal, že ideme do toho. Ja nie som moc na texty, takže on píše.

Kapela v ktorej spievaš sa volá LUSK. Prečo?

Keď spievam a som nervózna, tak pritom vždy lúskam. Moja mamina na to povedala, že sme baby ako lusk. A tak to vzniklo. Ale chceme to v blízkej dobe zmeniť. Stávajú sa nám s tým pomenovaním vtipné situácie.

Keď sme hrali na veľkonočnýchy trhoch, stáli sme blízko jednej mladej baby. Tá hovorí: „Teraz ide nejaký LUSK, to budú asi nejaké ľudovky!“ (smiech) Fakt to asi znie ako nejaká ľudová umelecká skupina.

Nedávno si mala možnosť, zaspievať si s Tinou. Ako k tomu došlo?

Mala som tú česť. V komunitnom centre som bola spoluorganizátorkou Maratónu ženskej duše. Mňa niečo stále ťahalo k Tine, ale hovorila som si, no čo už by som tak s ňou chcela. Nakoniec som ju oslovila v rámci maratónu. No v hlave mi aj tak šlo, nepíš jej, veď si to ani nepozrie a ak pozrie, aj tak neodpíše a ak napíše, tak to bude nie (smiech). Nakoniec prišla na otvorenú diskusiu. Bolo úžasne!

Ako vyzerala samotná pesnička?

Chalani z našej kapely si pre istotu nacvičili pesničku Si sám. Ja som ju veľmi nevedela, lebo som si myslela, že maximálne by som spievala s Tinou nejaký vokál. No keď sme to Tine povedali, ona vyhlásila, že chce počuť iba mňa. Mala som obrovskú trému, keďže tam bolo dosť ľudí a hlavne som spievala jej pieseň.

Ako som začala spievať, začala som sa aj klepať. Neskôr mi už aj vypadávali slová, tak Tina prišla a pridala sa ku mne. Keď som si uvedomila, kde stojím a že spievam s Tinou – aký kus práce som na sebe urobila, tak ma to dojalo a rozplakalo. Potom sme sa už len držali v objatí, tancovali a ona spievala.

Pre mňa to bolo obzvlášť silné, pretože pár dni pred tým som sa rozišla s partnerom a spievala som Si sám. Takže ma celá atmosféra úplne dojala. Tina je veľmi energická, charizmatická a pokorná. Vidno, že jej vzťah so Separom je harmonický. Aj keď sama priznala, že je nedokonalý – no práve v tom tkvie tá dokonalosť. Bol to fakt zážitok na celý život.

Pozrite si prevedenie emotívnej piesne Si sám, ktorú spievala Zvolenčanka spolu s Tinou.

Čítajte tiež:

VIDEO: Mladý Zvolenčan vydal nový song: V klipe úchvatný výstup krásnej tanečnice

VIDEO: Nový klip mladého Zvolenčana s jasným posolstvom: Aby sa ľudia nad sebou zamysleli

FOTO: Zvolenčanka Miška so svojou kapelou LUSK
21
Galéria
Zdroj: Michaela Kršková
Zvolenčanka si zaspievala s Tinou
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM