Nicole Regecová Rôzne

VIDEO: Tuningová paráda pri Zvolene: Láka pohľadmi na nadupané autá a krásne ženy

Všetci milovníci štvorkolesových miláčikov a silných motorov, zbystrite! Neďaleko Zvolena sa chystá akcia, kde si rozhodne prídete na svoje. Ak ešte váhate, VIDEO vás presvedčí!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Tuningová paráda pri Zvolene: Láka pohľadmi na nadupané autá a krásne ženy
Zdroj: YouTube.com

Tuning Grill Párty je známa akcia pre všetkých vyznávačov aut. Tento rok ju čaká už siedme pokračovanie, čo dokazuje veľký úspech a obľúbenosť. Podujatie, na ktoré sa tešia motoristi z priľahlého regiónu, sľubuje znova parádnu šou.

Dvojdňový víkendový program začne od 16:00. V piatok sa tešiť môžete na nočné šprinty, light tuning a nakoniec párty až do rána. Sobota bude patriť šprintom, slalomu a hodnoteniu „lešteniek“. Pripravte sa aj na poriadny hluk, keďže autíčka si už klasicky zmerajú db audia.

Taktiež zažijete sexi car wash, šou motokaskadérov a nefalšovanú motoristickú atmosféru. Súťaže v šprinte a slalome budú prerozdelené do niekoľkých kategórií podľa danosti vozidla. Pri bezpečnostných rámoch v aute je povinná aj prilba.

Podujatie, na ktoré sa všetci vyznávači tuningu celý rok tešia bude na letisku v Dobrej Nive. Program sa uskutoční už budúci piatok a sobotu – 15. a 16. júla. Tuning Grill Párty si pripravili aj neodolateľnú videopozvánku. Na tej uvidíte nie len pekné a rýchle autá, ale aj ženy. Nechajte sa očariť rýchlosťou štvorkolesových tátošov.

Pozrite si nadupanú video pozvánku na blížiacu sa Tuning Grill Párty.

Čítajte tiež:

Za zábavou netreba chodiť ďaleko. NAJ letné víkendové tipy pre Zvolenčanov

Do Zvolena zavítajú Kanaďania: Pripravte sa na nefalšovaný zborový spev

Foto: ilustračné

Pozvánka na Tuning Grill Párty
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM