Stanislav Černák Rôzne

VIDEO: Zvolenské námestie zaplavili tancujúce deti

Pri príležitosti 770. výročia obnovenia mestských práv Zvolena si pripravili program aj deti zo všetkých 11 zvolenských materských škôlok, ktorý niesol názov Tanculienky. Ponúkame vám video z tohto milého programu, ktoré natočila naša čitateľka.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Zvolenské námestie zaplavili tancujúce deti
Zdroj: TASR

V stredu sa na zvolenskom námestí predstavili deti zo všetkých materských škôlok, ktoré si s pani učiteľkami pripravili bohatý program. „Podujatie sa volalo Tanculienky. Z tancov sme uvili štyri krásne kytice, pre primátora Zvolena Miroslava Kuseina, pre viceprimátorku Alžbetu Staníkovú, pre vedúceho odboru školstva Miroslava Marcinka a pre pani magistru Strapkovú,“ prezradila jedna z organizátoriek podujatia Tatiana Axmannová a pokračovala, „aj takýmto spôsobom sme sa chceli poďakovať a prezentovať pred Zvolenčanmi.“

Toto milé podujatie prilákalo na námestie množstvo Zvolenčanov. „Akcia dopadla na výbornú. Celé to moderovala pani učiteľka Milena Drobová. Deti však nerobili len hudobno-tanečný program, ale aj výtvarné práce,“ prezradila spokojná Axmannová.

Deti urobili leporelo

K 770. výročiu Zvolena vytvorili najmenší leporelo, ktoré odovzdali predstaviteľom mesta a vedúcemu Odboru školstva. „Toto leporelo si bude možno pozrieť na mestskom úrade vo Zvolene, kde bude vystavené,“ dodala Tatiana Axmannová.

Naša čitateľka Slavomíra Sliacka natočila z tohto podujatia zaujímavé video, ktoré nájdete v našej galérii.

Foto: ilustračné

Video: Slavomíra Sliacka

Zvolenské námestie zaplavili tancujúce deti
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM