Stanislav Černák Kultúra

Víkend atraktívneho divadla oslavuje štvrťstoročie: Prídu Radičová, Piško, Šeban...

Tradičný zvolenský medzinárodný divadelný festival Víkend atraktívneho divadla napíše už svoju 25. kapitolu. Festival bude počas jubilejného ročníka najdlhší, bude trvať až 6 dní. Divákom sa predstavia naozaj zaujímavé mená.

Ilustračný obrázok k článku Víkend atraktívneho divadla oslavuje štvrťstoročie: Prídu Radičová, Piško, Šeban...
Zdroj: TASR

Jubilejný 25. ročník medzinárodného divadelného festivalu Víkend atraktívneho divadla sa už pomaly blíži. Tentokrát 6-dňový festival sa uskutoční od 12. do 17. novembra. Znie to možno neuveriteľne, ale prvý ročník tohto festivalu sa uskutočnil 17. novembra 1989.

Okrem divadla sa festival zameriava aj na hudbu, literatúru, film, diskusie a výstavy. Jubilejný ročník poctia svojou návštevou takí hostia ako bývalá slovenská premiérka Iveta Radičová, Rasťo Piško, Andy Hric, Fedor Gál, Martin Hanzlíček, Andrej Šeban alebo Martin Valihora s Pecim Uherčíkom. Samozrejme tešiť sa môžete aj mnoho iných osobností a množstvo divadelných hier.

Vstupenky na nielen na jednotlivé podujatia sa budú dať zakúpiť v informačnom centre vo Zvolene a Banskej Bystrici. K dispozícii bude výhodná permanentka na každý festivalový deň, pri kúpe ktorej naozaj mnoho ušetríte.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM