Eva Drugdová Kultúra

Víkend klope na dvere a má čo ponúknuť. Čo všetko sa dá zažiť vo Zvolene?

Chcete si spraviť program na voľné dni? Náš šikovný prehľad vám pomôže. Stačí si vybrať!

Ilustračný obrázok k článku Víkend klope na dvere a má čo ponúknuť. Čo všetko sa dá zažiť vo Zvolene?
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk

Najkrajšie kalendáre Slovenska

14. júla 2017 od 7.30 do 18.00, Krajská knižnica Ľ. Štúra

Do konca júla máte možnosť pozrieť si v krajskej knižnici vo Zvolene výstavu najkrajších kalendárov. Ide o výstavu kolekcie kalendárov z celoštátnej súťaže „Najkrajší kalendár Slovenska 2017“, ktorú môžete nájsť v priestoroch študovne a čitárne.

Spider man: Návrat domov

14. júla 2017 o 18.05, Kino Star

V očakávanom filme o obľúbenom superhrdinovi sa Peter Parker snaží zosúladiť bežný stredoškolský život s povinnosťami superhrdinu. Na scéne sa však objaví nová hrozba menom Vulture, ktorá môže zničiť všetko, čo je Peterovi tak drahé.

Róbert Mikla a priatelia

14. júla o 19.00, Galéria Jána Kulicha, Zvolenská Slatina

V piatok večer vás môže potešiť hudobno – poetický koncert v záhrade Galérie Jána Kulicha vo Zvolenskej Slatine, ktorý je spojený s predajnou výstavou poézie Róberta Miklu v obrazoch.

Letné kino na nádvorí

14. júla 2017 o 20.00, Grand Hotel Vígľaš

Zámocký hotel The Grand Vígľaš počas leta pre návštevníkov zámku pripravil rôzne podujatia. Pravidelne každé dva týždne v piatok si môžu vychutnať film v Letnom kine na nádvorí. Tento týždeň je na programe film Ako prežiť single. Na vstupnom nádvorí nájdu návštevníci prístupné hradby s výhľadom do okolia, ako aj historické delo.

Oklamaný

15. júla 2017 o 19.00, Kino Star

Cez víkend si môžete zájsť aj do kina a zistíte, ako to dopadne v dievčenskej internátnej škole, keď sa tam objaví muž. Oscarová režisérka Sofia Coppola natočila film plný ničivých emócií, ktoré rozprúdili chtíč, vášeň a lásku.

MC Erik feat. Ivana Retro Oldies Párty

15. júla 2017 o 21.00, Hotel Poľana

Párty 90´s Explosion je mimoriadnou akciou Nočného baru Hotela Poľana. Legendárny MC Erik a pôvabná speváčka Ivana vás prinavrátia do 90tych rokov vďaka nezabudnuteľným hi­tom.

Sliačske kultúrne leto 2017

16. júla 2017 o 16.00, Nádvorie Palace

Na Sliači to žije a svedčí o tom aj šesťdesiatročná história Sliačskeho kúpeľného kultúrneho leta, ktoré pokračuje aj tento rok a ešte zďaleka nekončí. Najbližšiu nedeľu sa vám v kúpeľoch Sliač predstaví imitátor Karola Duchoňa Samuel Lorinčík.

Júlové nedele budú patriť deťom

16. júla 2017 o 17.00, Fun zóna

Každú nedeľu počas prázdnin sa deti vo Fun zóne budú môcť tešiť na skvelý program.16. júla je pre vaše ratolesti pripravené Divadlo z domčeka a rozprávka Janko Hraško. Nuda však nehrozí ani nasledujúce týždne. Nebude chýbať cvičenie baby gym a tvorivé dielnie či ďalšie rozprávky, napríklad aj Divadla NAtraKY.

Jano Svetlan Majerčík

16. júla 2017 o 17.00, Stará radnica

Nedeľný podvečer vám spríjemní Jano Svetlan Majerčík so svojimi piesňami. Majerčík je pesničkár, ktorý spieva o tom, čo vidí, počuje a najmä cíti.

Ako sa stať zlatokopom

16. júla 2017 o 20.50, Kino Star

Víkend môžete zakončiť filmovým večerom, počas ktorého vás pobaví odvážna, bláznivá a letná komédia. Hlavným hrdinom je zhrdzavený playboy za zenitom, ktorého pokusy vrátiť sa po rokoch ako obávaný dobyvateľ ženských sŕdc a peňaženiek už neprebúdza libido, ale skôr súcit a úsmevy.

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Letné dni na zvolenskom námestí
20
Galéria
Foto: Eva Drugdová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM