Stanislav Černák Kultúra

Víkendové tipy: Kde vyraziť za zábavou a oddychom?

Pred nami je ďalší víkend. Opäť sme pre vás pripravili prehľad zaujímavých akcií v našom regióne. Takže cez víkend sa opäť máme na čo tešiť.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové tipy: Kde vyraziť za zábavou a oddychom?
Zdroj: Dnes24.sk

Kino Zvolen

• 22. júna a 23. júna • Vo štvorici po opici 3 – Epické finále svetoznámej komedie, ktorá rozosmiala milióny ľudí. Najskôr stratili ženícha v Las Vegas. Potom sa im podarilo to isté i s bratom nevesty. Tentoraz budú liečiť zlomené srdce po smrti najbližšieho. • Príšerky: Univerzita 3D – Disney a Pixar vás znova pozývajú do tajného sveta za dverami šatníkov, kde číhajú strašidlá všetkých tvarov a veľkostí a čakajú, kým rodičia zhasnú svetlo. • Po zániku zeme – V novom filme režiséra M. Night Shyamalana si opäť zahrajú otec a syn Smithovci. Po úspešnej dráme Šťastie na dosah ich tentokrát uvidíme v úlohe otca a syna v post apokalyptickej dráme After Earth. • Muž z ocele 3D a 4D – V hlavnej úlohe snímky Muž z ocele režiséra Zacka Snydera sa predstaví Henry Cavill ako Clark Kent/Superman. Už ako malý chlapec zistí, že jeho neobyčajné schopnosti nie sú pozemského pôvodu. • Bling Ring: Ako VIP – ky – Podľa skutočných udalostí – skupina teenagerov posadnutých slávou sleduje na internete kedy celebrity nie sú doma, aby mohli zatiaľ vykradnúť ich domy.

Diskotéka

• 21. júna, Ministry of Fun Banská Bystrica, Nifra, hosť: DJane NIFRA SEŇOR KUROS & DJ MUSTEE, vstupné do 22. hodiny je 4 €, po 22. hodine je vstupné 5 € a VIP vstup je 8 €. • 22. júna, Ministry of Fun Banská Bystrica, Finlandia neobyčajná párty, DJ DROZĎO & Lil JOHN, vstupné do 22. hodiny je 2 €, po 22. hodine je vstupné 3 € a VIP vstup je 6 €. • 22. júna, Ministry of Fun, Zvolen, Weekend Clubbing, DJ IZZY & DJ MUSTEE, vstupné je 2 €.

MBR Streetball Tournament 2013

• 22. júna o 8. hodine, Námestie Mládeže 587/17, Zvolen, Slovakia. Turnaj družstiev v streetballe. Podujatie sa koná v rámci akcie Deň sídliska 2013.

Aikido

• 22. júna o 9.30. hodine, Lučenecká cesta, Zvolen, Aikido Klub Zvolen si Vás dovoľuje pozvať na „predletné“ sústredenie s p. Richardom Kováčom, 5. Dan, vstupné 5 €.

Koncert

• 22. júna o 19. hodine, Kafé Džezva, Zvolen, Koncert skupiny Ideal Standard (Swing Band), Kapelu tvoria výborní, zohratí hudobníci, ktorí vedia zahrať štýl pre posluch aj do tanca, vstupné je 3 eurá.

PLANETÁRIUM DEŤOM Uffove dobrodružstvá na Marse

• 21. júna o 18.00 hodine v Krajskej hvezdárni a planetáriu M. Hella Žiar nad Hronom. Program pre mladších školákov Návšteva z ďalekého vesmíru – cestovateľ Uff stroskotá na Marse. Počas čakania na pomoc zo svojej materskej planéty má dostatok času na prehliadku nočnej oblohy a telies našej slnečnej sústavy. Najviac však jeho pozornosť zaujíma Zem a život na nej… Multimediálny program s využitím možností planetária pre mladších školákov približujúci slnečnú sústavu a krásu hviezdnej oblohy. V UFO sále si deti v interaktívnom rozhovore s lektorom zábavnou formou overia svoje znalosti o astronómii a na záver, v prípade priaznivého počasia, si vyskúšajú ako sa pozoruje obloha astronomickým

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM