Jakub Forgács Krimi Krimi

Vo Zvolene sa udiala ďalšia nehoda: Zrážka áut v centre mesta, mladá vodička (25) utrpela ťažké zranenia!

Vo Zvolene sa stala ďalšia nehoda. Nešťastie sa udialo v centre mesta. Polícia informovala, že došlo k zrážke Škody Octavia s Volkswagenom Passat. Tu sú ďalšie podrobnosti.

Ilustračný obrázok k článku Vo Zvolene sa udiala ďalšia nehoda: Zrážka áut v centre mesta, mladá vodička (25) utrpela ťažké zranenia!
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok večer pár minút po ôsmej hodine došlo na križovatke v centre mesta pri obchodnom dome Hypernova k dopravnej nehode.

„Vodič (22) z Levíc viedol Škodu Octavia v smere jazdy od mesta Sliač do mesta Zvolen po ceste označenej ako vedľajšia cesta, pričom nedal prednosť v jazde Volkswagenu Passat, ktoré viedla vodička (25) zo Zvolenskej Slatiny, ktorá išla po hlavnej ceste,“ povedala pre spravodajský portál Zvolen 24 krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová a dodala, že došlo k zrážke, pri ktorom došlo k poškodeniu vozidiel a zraneniam.

Celková škoda na obidvoch vozidlách bola odhadnutá predbežne na 7 000 eur. Alkohol u vodičov zistený nebol.

„Vodička Passatu skončila s ťažkými zraneniami, s predpokladanou dobou PN nad 42 dní. Zranili sa aj spolujazdec z Levíc s predpokladanou dobou PN do 7 dní a spolujazdkyňa z Levíc s drobnými zraneniami, ktoré si nevyžiadali žiadnu dobu PN,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Čítajte tiež:

Nehoda pri známom obchodnom dome vo Zvolene: Vodič pri odbočovaní nedal prednosť a potom to prišlo!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM