Jana Mlynarova Krimi

Vodič kamióna pri Vígľaši spôsobil nehodu ďalších troch áut

Vodič kamióna dostal šmyk a návesom zmietol z cesty ďalšie protiidúce autá. V jednom sa viezlo iba ročné dieťa. Akoby zázrakom sa nikomu nič vážne nestalo.

Nehoda sa stala v obci Vígľaš v okrese Detva. Kamión dostal na klzkej vozovke v zákrute šmyk a tri protiidúce autá už nemali šancu vyhnúť sa zrážke. Dodávka skončila v poli prvá a dve osobné autá zostali zakliesnené pod kamiónom. Hrozivo vyzerajúca nehoda si našťastie nevyžiadala žiadne obete a všetci obišli len z ľahkými zraneniami. Pri pohľade na autá privalené kamiónom a kočík vyložený vedľa nich sa tomu ani nechce veriť. „Chvalabohu, mali sme obrovské šťastie, že kamión nebol naložený, inak by sme sa už asi spolu nerozprávali,“ povedal vodič červeného Peugeotu.

Krátko po nehode polícia uzatvorila cestu a potom púšťala vozidlá iba po jednej strane. Z oboch strán sa tak tvorili dlhé kolóny áut. „Celkové škody na vozidlách ešte nie sú známe. Chceli by sme však upozorniť vodičov, aby jazdili opatrne a na šmykľavej vozovke zbytočne neriskovali,“ povedala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM