Martin Károly Tlačové správy

Vstupenky na Vianočné tango vyhrávajú...

V nedeľu 16. decembra sa o 18.00 hodine v Kostole sv. Kataríny na Mestskom hrade začne tradičný vianočný koncert tento rok pod názvom VIANOČNÉ TANGO. Hrali sme o 10 vstupeniek.

Ilustračný obrázok k článku Vstupenky na Vianočné tango vyhrávajú...
Zdroj: Dnes24.sk

NBS – Múzeum mincí a medailí v Kremnici Vás srdečne pozýva na strávenie tretej adventnej nedele do múzea. Spríjemnite si predvianočné prípravy návštevou Mini vianočných trhov v galérii múzea a Vianočným koncertom V Kostole sv.. Kataríne v Mestskom hrade.

Nebudú chýbať vianočné trhy

V nedeľu 16. decembra 2012 sa budú od 15.00 hodiny konať Mini vianočné trhy Pod betlehemskou hviezdou v meštianskom dome na Štefánikovom námestí 33/40 (v ktorom sídli Knižnica Jána Kollára a Poľovnícka reštaurácia). V priestoroch galérie na 1. poschodí si budete môcť pozrieť výstavu Pod betlehemskou hviezdou, vyskúšať svoju tvorivosť a nakúpiť vianočné darčeky u remeselníkov. Vianočné tango

V tú istú nedeľu 16. decembra o 18.00 hodine v Kostole sv. Kataríny na Mestskom hrade začne tradičný vianočný koncert tento rok pod názvom VIANOČNÉ TANGO.

Predstaví sa osobnosť profilujúca slovenskú hudobnú scénu, umelecký riaditeľ festivalu Konvergencie, interprét klasickej hudby, venujúci sa aj improvizácii a alteternatívnym hudobným projektom – Jozef Lupták /violončelo/.

Hosťovanie na koncerte prijali ďalší interpreti výnimočných kvalít – Boris Lenko /akordeón, bandoneón/, Milan Paľa /husle/, Marián Svetlík /husle/ a Peter Vrbinčík /viola/.

Koncert je pripravený vďaka spolupráci s Mestom Kremnica, Občianskym združením Kremnica nad zlato, Elbou, a. s., Kremnica, Kremnickou banskou spoločnosťou, s. r.o., a Mincovňou Kremnica, š. p.

Vstupenky v hodnote 5 eur – dospelí, 3 eura deti, študenti, seniori, na koncert si môžete zakúpiť v expozícii Líce a rub peňazí a na Mestskom hrade do 12. decembra 2012.

Vstupenky vyhrávajú…

V spolupráci s NBS MMM Kremnica sme pre vás pripravili malú súťaž o 10 vstupeniek. Mená víťazov nájdete vo videu. Každý z výhercov vyhral dve vstupenky.

Žrebovanie víťazov na Vianočné tango
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM