Jakub Forgács Krimi

Zábery z miesta nešťastia: Chlapček (3) sa vytrhol rodičom a skončil pod kolesami auta Zvolenčana (49)

Nehoda s hrozivými následkami. Podľa slov polície malý chlapec vybehol na priechod pre chodcov, kde nasledoval náraz. Tu sú ďalšie podrobnosti...

Ilustračný obrázok k článku Zábery z miesta nešťastia: Chlapček (3) sa vytrhol rodičom a skončil pod kolesami auta Zvolenčana (49)
Zdroj: Policajný zbor SR

V utorok krátko po 18:00 hodine došlo v Košiciach na Popradskej ulici k zrážke medzi chodcom a vozidlom. „Vodič (49) zo Zvolena, viedol osobné motorové vozidlo značky Toyota Corolla v smere od ulice Šafárikovej na ulicu Toryskú. Na úrovni Základnej školy Kežmarskej vodič narazil do maloletého iba trojročného chlapca z Bratislavy, ktorý sa pri prechádzaní cez cestu vytrhol rodičom z rúk a vbehol na cestu cez riadne označený priechod pre chodcov.“ uviedol košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Maloletý chodec bol rýchlou zdravotnou službou hospitalizovaný s ťažkými zraneniami v nemocnici. Požitie alkoholu u vodiča nebolo zistené,“ pokračoval hovorca.

Prípad na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície, ktorý začal trestné stíhanie vo veci ublíženia na zdraví. „Príčina a miera zavinenia účastníkov dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.“ dodal Szabó.

Na priechode skončil pod kolesami malý chlapček (3)
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM