Stanislav Černák Správy

Začala sa montáž ľadovej plochy na zvolenskom námestí: Odkedy sa bude dať na nej korčuľovať?

Už dnes sa na zvolenskom námestí začne s montážou mobilnej ľadovej plochy, ktorá bude počas zimných mesiacov slúžiť širokej verejnosti na korčuľovanie.

Ilustračný obrázok k článku Začala sa montáž ľadovej plochy na zvolenskom námestí: Odkedy sa bude dať na nej korčuľovať?
Zdroj: TASR

Ako nás informoval Karol Bocek z Oddelenia obchodu a služieb mesta Zvolen už dnes sa medzi pevnou tribúnou a katolíckym kostolom začína montovať konštrukcia na podlažie. Tá by mala byť hotová do troch dní.

„Od utorka potom nastúpi iná firma, ktorá bude dávať piesok do konštrukcie. Podložie by sa malo zrealizovať do 25. novembra,“ objasnil Bocek a pokračoval, „Hneď potom, plánujeme okolo 27. novembra, sa bude navážať na toto miesto všetko potrebné, čo súvisí s mobilnou ľadovou plochou, mantinely a kompresor.“

Prevádzka ľadovej plochy sa spustí 13. decembra, kedy sa vo Zvolene začnú aj Vianočné trhy. „Ľadová plocha bude presne tam, kde vlani. Široká verejnosť sa bude môcť korčuľovať zadarmo. Plocha bude k dispozícii aj skupinkám na hokej, tú si budú môcť hokeja chtiví občania objednať. Na hodinu bude stáť prenájom plochy 30 eur,“ prezradil Karol Bocek.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM