Marcel Mojžiš Krimi

Záhadné zmiznutie Zdenky (19): Zľahla sa po nej zem!

Zúfalá rodina prosí všetkých o pomoc. Za záhadných okolností zmizla 19-ročná Zdenka Stankovičová zo Zvolena. Nezvestná je už od 9. mája. Dievča sa neozýva svojej mame a má vypnutý aj mobilný telefón.

Zdenka (19) zmizla za čudných okolností. Z domova odišla 9. mája o pol deviatej ráno a o dva dni sa svojej mame telefonicky ozvala s tým, že je v Bratislave spolu s priateľom. Pri rozhovore jej však povedala, že už má kúpený lístok a ide domov. K tomu však nedošlo.

Posledný raz dalo dievča o sebe vedieť 14. mája. Matke napísalo esemesku, v ktorej stálo, že je v Taliansku na dovolenke. Ešte dodala, aby sa o ňu nebáli. Odvtedy sa po Zdenke doslova zľahla zem a niet po nej ani stopy.

Nezvestná tinedžerka je asi 174 cm vysoká, štíhlej postavy. Má oválnu tvár, hnedozelené oči a rovné vlasy po plecia, zafarbené na bordovo. Trpí poruchou štítnej žľazy, pričom musí denne užívať lieky v opačnom prípade je vážne ohrozené jej zdravie a život. So sebou mala finančnú hotovosť, notebook a mobilný telefón. Zdenka sa dá spoznať aj podľa zvláštneho znamenia – na ľavom zápästí má tetovanie hviezdičky, ale aj piercing v jazyku a nad hornou perou.

SÚVISIACE ČLÁNKY: [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.134545_A­ko-Pat-a-Mat:-Isli-kradnut,–prepadli-sa-do-obchodaku!]Ako Pat a Mat: Išli kradnúť, prepadli sa do obchoďáku![/link] [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.133307_ZA­BERY-HR%C3%94ZY:-Tragicka-zrazka-4-tinedzerov-pri-Viglasi!]ZÁBERY HRÔZY: Tragická zrážka 4 tínedžerov pri Vígľaši![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM