Stanislav Černák Hokej

Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov HKM Zvolen

Hokej patrí medzi drsné športy. No aj nežnejšie pohlavie sa rado pozrie na hokejové zápasy. Zisťovali sme medzi obyvateľkami Zvolena, ktorý hokejista sa im páči najviac a to nielen z pohľadu hokejového umenia :)

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov HKM Zvolen
Zdroj: Dnes24.sk

V uliciach nášho mesta sme oslovili viacero žien a dievčat s otázkou, ktorý je podľa vás najsexi hokejista HKM Zvolen a prečo. Samozrejme, že nie všetky respondentky sú fanúšičkami hokeja alebo chodia pravidelne na domáce zápasy HKM Zvolen. Niektorým sme museli prečítať súpisku, to však nemenilo nič na tom, že tieto mená registrujú a vedeli hneď pohotovo vybrať toho svojho najsexi.

Ako sme postupne stretávali zvolenské ženy a dievčatá spočiatku to vyzeralo, že najsexi hokejistom sa stane útočník Mišo Chovan. „Prečo zrovna Mišo? Asi preto, že nie je taký dorobený, je sympatický a má pekný úsmev,“ zhodnotila jedna z respondetiek. Postupne sa však karta začala obracať a čoraz viac báb povedalo meno nášho kapitána Lukáša Juríka. „Je to celkovo fešák, je mužný a pôsobí sebavedomo,“ prezradila mladá sympatická blondínka. „Je fešák už od základnej školy,“ pridala svoje hodnotenie na Lukáša ďalšia z opýtaných.

A je to práve Lukáš Jurík, ktorý sa napokon stal víťazom našej ankety medzi Zvolenčankami. Za zmienku však stojí, že zvolenské dievčatá majú odlišný vkus a odzneli aj iné mená. „Je sexi, lebo má pekné telo,“ zaznelo na margo Tomáša Škvaridla. Sem-tam padlo napríklad i meno nášho najstaršieho hráča – Kamila Brabenca, došlo aj na brankára Mareka Šimka, či obrancu Miša Juraška.

Tu je TOP 3 najsexi hráčov HKM podľa nami oslovených Zvolenčaniek:

• 1. Lukáš Jurík (1982, center)

• 2. Michal Chovan (1987, ľavé krídlo)

• 3. Marek Šimko (1988, brankár)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM