Marcel Mojžiš Krimi

Zmiznutie lekára Učníka (57): Kam vedú posledné stopy?

Bývalý riaditeľ zvolenskej nemocnice záhadne zmizol. Po lekárovi Pavlovi Učníkovi (57) už viac dní niet ani stopy. Naposledy ho videl jeho syn, ktorému špičkový odborník povedal, že ide na stretnutie. Odvtedy po ňom doslova zľahla zem!

Rodina 57-ročného Pavla Učníka zažíva tie najkrutejšie chvíle. Lekár a donedávna riaditeľ zvolenskej nemocnice záhadne zmizol po tom, čo sa rozlúčil so svojím synom. Tomu stihol ešte povedať, že odchádza na bližšie nešpecifikované stretnutie. Odvtedy po špičkovom odborníkovi niet ani stopy.

[blockquote]Pavol Učník je nezvestný od 1. mája. Vtedy ho o jednej hodine poobede videl naposledy jeho syn vo fotoateliéri na Komenského ulici v Banskej Bystrici. Pri odchode lekár synovi povedal, že ide na stretnutie, ktoré bližšie nekonkretizoval. Odišiel naň na aute značky Škoda Octavia combi zelenej metalízy. Na vozidle bolo evidenčné číslo okresu Žiar nad Hronom.[/bloc­kquote] Odvtedy bývalého riaditeľa zvolenskej nemocnice a súčasného šéfa Krajského operačného strediska záchrannej zdravotnej služby nikto viac nevidel a doslova sa po ňom zľahla zem. Vypnutý má aj svoj mobilný telefón. Po doktorovi už v týchto chvíľach pátra aj polícia, ktorá zároveň prosí všetkých o pomoc.

[color=#ff0000]­Pavol Učník je vysoký 177 centimetrov, váži približne 110 kíl. Má na krátko strihané šedivé vlasy, modré oči a nosí dioptrické okuliare. Tvár má na hladko oholenú. V čase zmiznutia mal na sebe oblečené modré rifle aj tričko a košeľu s dlhými rukávmi.[/color]

„Žiadame občanov, aby akékoľvek informácie, ktoré nám pomôžu pri vypátraní nezvestného muža, oznámili na najbližšom útvare policajného zboru, alebo na linku tiesňového volania č. 158,“ upozornila krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Súvisiace články: [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.132139_Vzbu­ra-v-nemocnici:-Sestry-celia-hromadnemu-vyhadzovu]Vzbura v nemocnici: Sestry čelia hromadnému vyhadzovu[/link] [link=http://www­.zvolen24.sk/clan­ky?extend.131859_Zvo­lenska-nemocnica-odstartovala-velku-rekonstrukciu]Zvo­lenská nemocnica odštartovala veľkú rekonštrukciu[/lin­k]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM