Stanislav Černák Futbal

ZOSTRIH ZÁPASU: Zvolenčania zaznamenali tretie víťazstvo v sezóne

Zvolenskí futbalisti prelomili smolu a v 24. kole súťaže Majstrovstvá regiónu Stred vyhrali na domácom ihrisku nad Tisovcom. Ponúkame vám z tohto zápasu video zostrih.

Ilustračný obrázok k článku ZOSTRIH ZÁPASU: Zvolenčania zaznamenali tretie víťazstvo v sezóne
Zdroj: Webnoviny.sk

MFK Zvolen – CSM Tisovec 2:1 (1:0)

Góly: 9. Hudaň, 87. Záturecký – 67. Levický

Zápas pred 70 divákmi rozhodoval Juríček.

Zostava Zvolena: Hӧger – Kouřil, Vojtek, Sýkora, Jamnický, Hraško, Roziak, Masný, Záturecký, Huďan, Maľa (69. Konôpka, 71. Kujan, 91. Borgoň)

V 24. kole sa podarilo futbalistom Zvolena tretíkrát v sezóne zvíťaziť. Prehru si odniesli hráči Tisovca. Misky váh naklonili na svoju stranu domáci už v 9. minúte, kedy po peknej akcii Vojteka a Zátureckého skóroval Huďan. Po tomto góle sa hral miestami nezáživný futbal. Po zmene strán hostia začali hrať aktívnejšie, čo prinieslo svoje ovocie v 67. minúte, keď vyrovnal Levický. Desať minút pred koncom sa Tisovčania ocitli v obrovskej šance, našťastie bol domáci gólman na mieste. Po tomto okamihu sa Zvolenačania spamätali. V 84. minúte peknou strelou ohrozil brankára hostí kapitán MFK Záturecký. To sa akoby ešte zastreľoval, pretože v 87. minúte strelil hlavou po centri Maľu víťazný gól a stal sa tak aj najlepším hráčom tohto stretnutia.

Video: Peter Jurčiak

Foto: ilustračné

Zvolen - Tisovec 2:1
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM