Martin Károly Krimi

Zrážku dvoch aut neprežil 36-ročný muž

Zvolenská Slatina 6. decembra - Život 36-ročného muža z okresu Trebišov si vyžiadala ranná dopravná nehoda na ceste I/50 pred obcou Zvolenská Slatina v okrese Zvolen.

Ako informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Petra Vašková, zrazili sa osobné motorové vozidlo Opel Calibra, ktoré viedol vodič z okresu Trebišov a nákladné vozidlo Mercedes, ktorého vodičom bol 38-ročný muž.

Podľa doterajšieho objasňovania k nehode došlo tak, že 36-ročný vodič viedol svoje vozidlo v smere od Zvolena na Zvolenskú Slatinu, pričom pred obcou prešiel z doposiaľ neznámej príčiny do protismeru a čelne sa zrazil s nákladným autom,“ uviedla hovorkyňa.

Vodič osobného auta utrpel pri nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol. Vodič nákladného vozidla sa na mieste nehody podrobil dychovej skúške na alkohol, pričom požitie alkoholu zistené nebolo. U nebohého bude zisťované pri pitve.

V súvislosti s dopravnou nehodou už bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. K vyšetrovaniu nehody boli prizvaní aj znalci z odboru dopravy.

Zdroj: TASR ilustračné foto

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM