Stanislav Černák Rôzne

Zúfalá majiteľka hľadá tohto psíka: Nevideli ste ho niekde?

Už sú to 3 dni, čo sa stratil v okolí Sliača kríženec nemeckého ovčiaka počúvajúci na meno Bubu. Majiteľka je už zúfalá a prosí ľudí o pomoc. Nevideli ste ho niekde?

Ilustračný obrázok k článku Zúfalá majiteľka hľadá tohto psíka: Nevideli ste ho niekde?
Zdroj: Dnes24.sk

Ako nás informovala majiteľka psíka Kristína Mojžišová z Lukavice, tak 8-ročný kríženec nemeckého ovčiaka sa stratil pri Sampore. „Bola som na prechádzke s troma psami a dva mi odbehli. Na druhý deň ráno sa jedna stratená fenka našla, prišla sama na Sliač ku koňom, kam chodievam. Takže tam to poznala,“ povedala pre náš portál.

Žiaľ, Bubu sa hľadá stále. Už sú to tri dni. „Ešte v podvečer, kedy sa stratil, ho videli nad kúpeľmi Sliač, odvtedy ho však hľadáme. Bubu prostredie nepozná, je zmätený a nevie, kde sa nachádza,“ vysvetľuje smutne Kristína.

Stratený psík je podľa slov jeho majiteľky neagresívny a priateľský. „Má čip aj známku na obojku. Prosím všetkých o intenzívne zdieľanie, za čo vopred ďakujem! Naposledy ho videli nad kúpeľmi Sliač, mohol už prebehnúť veľkú vzdialenosť kamkoľvek…, akékoľvek info prosím volajte na číslo 0911 782 155,“ dodala.

Foto: Kristína Mojžišová

Zúfalí majitelia hľadajú tohto psíka: Nevideli ste ho niekde?
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM