Marcel Mojžiš Krimi

Zvolenčan pred obchodným domom zaostril zrak a také prekvapenie nečakal: Sledujte, čo objavil na parkovisku!

Zvolenčan pred obchodným domom zažil prekvapenie. Keď totiž namieril svoj zrak na parkovisko, objavil niečo, čo ani náhodou nečakal. Po svojom náleze kontaktoval mestskú políciu.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčan pred obchodným domom zaostril zrak a také prekvapenie nečakal: Sledujte, čo objavil na parkovisku!
Zdroj: Dnes24.sk

V utorok v poobedňajších hodinách obyvateľ Zvolena narazil na nález, ktorý upútal jeho pozornosť. Ten objavil na parkovisku pred obchodným domom na sídlisku Sekier. Práve tam totiž našiel peňaženku a to s nemalou hotovosťou!

Nálezca sa zachoval naozaj poctivo a kontaktoval príslušníka mestskej polície. Tomu odovzdal peňaženku, v ktorej sa nachádzali osobné doklady a finančná hotovosť až vyše 600 eur.

„Poctivý nálezca peňaženku našiel na parkovisku pred obchodným domom na sídlisku Sekier. Príslušník stálej služby na základe dokladov v peňaženke zistil telefonický kontakt muža, ktorý ju svojou nepozornosťou stratil,“ povedal Juraj Chabada, náčelník MsP Zvolen.

Majiteľ si peňaženku s hotovosťou prišiel osobne prevziať na útvar mestskej polície, kde prejavil vďačnosť čestnému nálezcovi.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM