Martina Jančiarová Kultúra

Zvolenčania nebudú mať o zábavu núdzu. Urobte si program na víkend s našou ponukou

Ak ešte neviete, ako strávite nadchádzajúce voľné dni, máme pre vás hneď niekoľko tipov. Nazrite do prehľadu akcií vo Zvolene a okolí, ktoré stoja za návštevu!

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčania nebudú mať o zábavu núdzu. Urobte si program na víkend s našou ponukou
Foto: Nicole Regecová

STAČÍ CHCIEŤ, STAČÍ MAŤ RÁD (VÝSTAVA)

Od 12. 7. 2016 do 26. 8. 2016 v čase otváracej doby Lesníckeho a drevárskeho múzea

Do 26. augusta máte možnosť navštíviť výstavu prác, ktoré vytvorili klienti DSS Symbia. V Lesníckom a drevárskom múzeu nájdete všetko, čo klienti vyrobili, od keramiky až po pletené vecičky. Výstava pripomína 25 rokov poskytovania sociálnej služby v DSS Symbia.

ĽUDIA Z RODU RÓMOV

5. augusta 2016 o 19:00, Kráľovská sieň Zvolenského zámku

Festival Ľudia z rodu Rómov sa bude konať od 3. do 6. augusta v mestách Zvolen a Banská Bystrica. 5. august bude patriť nášmu mestu. Tešiť sa môžete na bohatý hudobný ale aj divadelný program a bude sa aj diskutovať. V piatok sa v našom meste môžete tešiť na Martu Balážovú, Drahoslava Banga, Tomáša Baroša, Jana Bendiga, Viliama Didiáša a Bohumilu Sommerovú, ktorí zahrajú populárne diela z klasiky a jazzu, ovplyvnené rómskou kultúrou.

BACARDI PARTY

5. augusta 2016 o 20:00, Zvolenka

Jeden z množstva spôsobov, ako privítať víkend, vám ponúka aj kaviareň Zvolenka, ktorá pre vás chystá Bacardi party. Pripravené majú rôzne akcie a na parket vás pozýva DJ Robo Kresila.

CITY GROOVE

5. augusta 2016 o 21:00, City Cafe

Miestny cafe bar City Cafe si na piatok večer pripravil City Groove. Na party bude hrať Dj Pete Loop predovšetkým tanečný house a tech- house music. Príďte si aj vy vychutnať skvelú zábavu na ich terasu.

TAK SI TU ŽIJEME (VÝSTAVA)

5. augusta 2016 o 17:00, Galéria na Tehelnej

Už tento piatok sa môžete tešiť na výstavu výtvarníka Jána Kovalíka, ktorá sa bude konať v Galérií na Tehelnej. Určite sa zastavte vychutnať si kus dobrého umenia, ktoré poteší oko a pohladí dušu.

AQUAMIX PARTY

6. augusta 2016 o 23:00, Ministry of fun Zvolen

Ako každú sobotu, ani túto nesmie v najväčšom zvolenskom klube chýbať poriadna party. Cez víkend sa môžete tešiť na Aquamix part, na ktorej vám do tanca budú hrať DJ AQUA a DJ Izzy.

POHODA

6. augusta 2016 o 20:00, Zvolenka

Pokiaľ máte chuť na hudbu a tanec, môžete zájsť do Zvolenky. V sobotu tam vystúpi kapela Pohoda. Chalani zahrajú predovšetkým muziku 70. a 80. rokov, ale aj tú súčasnú.

UČITEĽKA

7. augusta 2016 o 17:10, Europa Cinemas

Do kín prichádza slovenský film Učiteľka v hlavnej úlohe so Zuzanou Mauréry. Dej sa odohráva na začiatku 80tych rokov, ale príbeh má nadčasovú platnosť. Príbeh, ktorý je inšpirovaný skutočnými udalosťami, rozpráva o učiteľke na prvý pohľad milej a láskavej, ktorá však rafinovane manipuluje žiakov ale aj rodičov.

KORÁLIKY NIE LEN Z KLOKOČA

Do konca augusta v čase otváracej doby Lesníckeho a drevárskeho múzea

Ľudia sa už od nepamäti túžili skrášľovať a to aj pomocou rôznych ozdôb. Na výrobu šperkov používali najmä prírodné materiály. V Lesníckom a drevárskom múzeu máte do konca augusta jedinečnú možnosť navštíviť výstavu, v ktorej nájdete koráliky nielen z Klokoča. Vystavené sú tu ozdoby aj z Ameriky, Afriky, Oceánie či Austrálie.

VÝSTAVA STANISLAVA REMESELNÍKA

Počas celého leta, Krajská knižnica Ľudovíta Štúra

Výstava karikatúr a kresleného humoru Stanislava Remeselníka je sprístupnená od 2. mája a potrvá počas celého leta. Príďte sa zabaviť aj takýmto netradičným spôsobom.

Čítajte tiež:

Aktuálna ponuka voľných miest vo Zvolene. Nájdite si prácu so šikovným PREHĽADOM

Zvolenčanky zahviezdili na hokejbalovom turnaji. Domov sa vrátili ako víťazky!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM