Martina Jančiarová Kultúra

Zvolenčania sa v lete nudiť nemusia. Jeden klik a akcie na týždeň máte ako na dlani

Ak neviete, kam za zábavou či oddychom v najbližších dňoch, radi vám poradíme. Čo všetko sa chystá počas týždňa v meste?

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčania sa v lete nudiť nemusia. Jeden klik a akcie na týždeň máte ako na dlani
Foto: Nicole Regecová

KINOZÁHRADA- DO RÍMA S LÁSKOU

11. júla 2016 o 21:00, Park Ľ. Štúra

V pondelok večer sa bude v Parku Ľudovíta Štúra premietať romantická komédia Do Ríma s láskou od režiséra Woodyho Allena. Príbeh, ktorý sa odohráva v Taliansku zahŕňa osudy rôznych ľudí, je zložený zo štyroch poviedok. Hlavné postavy stvárnia Woody Allen, Penélope Cruz, Ellen Page, Jesse Elsenberg a Alec Baldwin.

23. ZVOLENSKÝ VÝTVARNÝ SALÓN

Každý pracovný deň do 29. 7. od 8:00 do 16:30, Stará radnica

Zvolenská sedmička v spolupráci s Mestom Zvolen vás pozývajú na Zvolenský výtvarný salón, ktorý bol otvorený 1. júla a potrvá do 29. júla. Tešiť sa môžete už na 23. ročník tohto podujatia, na ktorom svoje diela predstavia členovia združenia Zvolenská sedmička a ich hostia.

KINOZÁHRADA- KRYCIE MENO U.N.C.L.E

12. júla 2016 o 21:00, Park Ľ. Štúra

Ďalším filmom Kinozáhrady je akčná komédia, ktorá sa odohráva v šesťdesiatych rokoch minulého storočia. Američan Napoleon (Henry Cavill) a Rus Illya ( Arnie Hammer) sú nútení odložiť dlhodobé nepriateľstvo a bojovať spoločne proti medzinárodnej zločineckej organizácií.

UROB LEPŠIE FOTKY SO SVOJIM FOŤÁKOM ČI MOBILOM

Každý druhý a štvrtý utorok v mesiaci o 17:00, Stará radnica

Radi fotíte vo voľnom čase a neviete, či všetko robíte správne? V tom prípade sú stretnutia nadšencov fotografovania práve pre vás. Ak sa zastavíte, budete môcť diskutovať so skúsenými fotografmi a určite sa naučíte aj zopár šikovných trikov, ako svoje fotografie vylepšiť.

KINOZÁHRADA- JURSKÝ MASAKER

13. júla 2016 o 21:00, Park Ľ. Štúra

Posledným filmom, ktorý sa bude premietať v Parku Ľudovíta Štúra, je dobrodružný horor od režiséra Sida Bennetta. Vrtuľník, v ktorom sa vezie výprava zoológov havaruje v zabudnutom pralese. Onedlho zistia, že musia bojovať nielen proti dinosaurom, ale aj medzi sebou.

BEH NOČNÝM ZVOLENOM

14. júla 2016 o 18:30, Námestie SNP

Tak, ako každý štvrtok, aj tento si budete môcť zabehnúť pár príjemných kilometrov v krásnej prírode. Vítaní sú všetci bežci aj nebežci, bez ohľadu na vek či kondíciu. Jedinou podmienkou je radosť z behu.

NA BICYKLI S ARCHITEKTOM

14. júla 2016 o 16:00, Lukové, Zolná

Vo štvrtok bude pokračovať séria cyklojázd mestom s architektom Petrom Kaššom. Každý tretí štvrtok v mesiaci budete mať možnosť bicyklovať s odborníkom a dozvedieť sa viac o plánovaných cyklojazdách. Počas týchto jázd budete môcť na vlastnej koži vyskúšať, čo v meste funguje a čo treba ešte vylepšiť.

SUMMER DANCE PARTY

15. júla 2016 o 21:00, MyShow Caffe & bar

Jedinečný spôsob, ako privítať víkend, si pre vás pripravili v MyShow Caffe & bar. Organizujú už tretí ročník vašej obľúbenej Summer dance party. Tak určite neváhajte a príďte sa odreagovať po rušnom týždni.

JANA FILOVÁ & BAND

15. júla 2016 o 21:00, Nočný bar Hotela Poľana

Ak máte radi živú hudbu, potom je pre vás tým pravým orechovým koncert Jany Filovej & band. Skupina hrá pop-rock. Ten určite poteší nejedného poslucháča. Nenechajte si ujsť jedinečný spôsob na strávenie piatkového večera.

PENOVÁ SUMMER PARTY

16. júla 2016, Ministry of fun

Najobľúbenejšia penovka v klube Ministry of fun nesklame, a uskutoční sa už v polovici júla. Neodmysliteľná letná party znova vyvolá rozruch a vy sa môžete tešiť na poriadku dávku zábavy, hudby a ešte väčšiu dávku peny. Príďte sa vytancovať do rána. Sprevádzať nocou vás bude DJ Drozďo a DJ Mustee.

Čítajte tiež:

FOTO: Zlatý Potok ukázal, ako sa vítajú prázdniny. Čo to ľudia stvárali s fiatkou?

Veľký prázdninový PREHĽAD: Top 10 letných akcií vo Zvolene a okolí

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM