Stanislav Černák Kultúra

Zvolenčania zažijú netradičné hudobné spojenie: Katka Knechtová a Cigánski diabli na jednom pódiu

Zvolen už čoskoro zažije vskutku exkluzívne hudobné spojenie popu, etno world music a gypsy music. Uznávaná slovenská speváčka sa predstaví spolu s Cigánskymi diablami.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčania zažijú netradičné hudobné spojenie: Katka Knechtová a Cigánski diabli na jednom pódiu
Zdroj: TASR

Exkluzívne turné je skvelým dramaturgickým a hudobným spojením popu a etno world music. Už 15 000 divákov videlo koncert plný intímnej hudby Katky Knechtovej a virtuóznych Cigánskych diablov s ich strhujúcim rytmom im tak vlastným. Diabli budú hrať Katku Knechtovú a Katarína Knechtová Diablov.

Veľmi zaujímavé stvárnenie popu a dynamickej gypsy music pritiahne divákov obidvoch lídrov slovenskej scény. Koncert nabitý hitmi Kataríny Knechtovej, ako Za Tebou, Spomaľ, Na veky, Keby, Bathory Môj Bože – duet Silvi Šarkozi a Kataríny Knechtovej, zmes cigánskych piesní v podaní Katky, skvelí Cigánski Diabli s vynikajúcim cimbalovým majstrom Ernestom Šarkózim.

Aj Katarína Knechtová aj orchester Cigánski diabli sú nositeľmi významných hudobných ocenení. A už v sobotu 25. apríla si toto hudobné spojenie budú môcť vychutnať aj Zvolenčania v Dome kultúry vo Zvolene od 19:00 hod.

Foto: ilustračné

Vo Zvolene sa predstaví Katka Knechtová spolu s Cigánskymi diablami
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM